Prosím radu, zda je to špatné ložisko...

• Mertix
    Právě že za jízdy sou pazvuky jen když zřídka:(nehučí, nic, ale vyměnim teda oboje, jinak mi dřel při točení doleva ten krycí malej plech kolem kotoučů o kotouč...
  • PhoB
    Je videt jak se ti mrdla kotouc a kloub poloosy vuci tehlici(tzn ta litina ve ktere je nalisovane lozisko, zezhora uchyceny tlumic, uchyceny brzdovy trmen atd).
    Uz jen kdyz s kolem zatocis, tak to musi vydavat pazvuky.
  • Mertix
    hergot:(tak vyměním oboje, snad to bude stačit, škoda, že nikdo 100% neví. ale i tak děkuju.
  • PhoB
    Ja bych to videl na lozisko...
  • Mertix
    to sem rád:)
    Actual:)je to teda prosím asi jen to rameno?
  • Scoupe
    me se neomlouvej ja te na nic nelamu.. ja sem taky pro fer jednani.
  • Mertix
    http://fiatcoupe.cz/forum/bazar/6378-vymena-ci-pro dej-navi-za-dily-na-coupe/
    fakt škoda, u tebe by to šlo i s prací, ale už to má zamluvený jiný člen, a bylo by nefér to rušit, promin:(
  • Scoupe
    nevsiml sem si...
  • Mertix
    si se moh ozvat:)škoda...
  • Scoupe
    tak navi by se mi taky hodila..:)
  • Mertix
    chtěl sem to od tebe vzít, ale prachy nemam, navi sem neprodal, ale jeden člen souhlasí s výměnou, tak mam takhle jedinou možnost...
  • Scoupe
    celkem uchylarna, kdyby si mel zajem mam tu temer nove ramena..
  • Mertix
    právě že s tím skoro nejezdim, ted mi to 2 měsíce stálo, pak sem vyjel, a začlo to.takže výměna ramena, a mělo by to být ok?ložisko ani právě nehučelo, nic, tak mi to příde divný.
  • Carlos 20vt
    A to si jako s tím jezdil? Je to vule v ramenu. Ja měl taky rameno ko,ale až taková vule tam nebyla teda.Aby nebylo někde něco utržené nebo tak..
  • Mertix
    nebo něco jinýho, vym, že je to děs, tak než někdo bude psát nějaký negativa, fakt je vim,že mam špatnou zbíhavost a tak, a budu dělat vše komplet nový, ale zatim chci být pojízdnej, musim vyměnit jen to hlavní.Je to myslíte ložisko, nebo rameno?to budu měnit oboje, ale neni to ještě kvuli něčemu jinýmu?moc děkuju za radu.