Pásy

• Syky
    to ja chtel taky nesklopny na pevno,ale v aute spavam obcas kdyz jsem odjety nekd pryc takze to jinak nejde...jinak bych tam loupnul hned na pevno....a kdyz je potreba nutne jen kousek prevest vc jak jednoho,vlezou si dozadu mezi pasy a v klidu...proste no problem..
  • k3lukas
    A jak rikam ja jezdim normalne ve 4 a ne jednou rocne a ty pasy tam nevadej a to mam jeste ty sedacky nesklopny :)
  • k3lukas
    Haribo: Koupil jsem starsi jeden za 1000. Bez prislusenstvi, ale to se nedava ani k novym.
  • HARIBO
    Na vic je to targa :)
  • HARIBO
    Tuhle Supru rozsekali v Miami o palmu. U nas jsou u silnic jablone :)
  • Syky
    to vypadlo z letadla? :D
  • Vojta
    No právě že těch testů ke coupáku se moc nenašlo :-P Ono při tom velkém nárazu do zadku se stejně s tou posadkou na zadních už moc nepočítá :-D
  • Syky
    Vojta: myslim ze to neni jen tak milimetrovy plech a u dival ses jak ti drzi u sloupku origo pas? na cem? navic tam kde je to prisrubovane tak jsou tam orgi zadni pasy a pochybuju ze by to tam davali ,kdyby nemeli urzet v letu lidske telo...mas i nejake testy prece...takze to vzadu je misto origo uchyceni...
  • HARIBO
    myslim ocko pisu Vocko :)
  • HARIBO
    2:k3lukas:
    prosim Te ty OMP pasy jsi sehnal kde a za kolik? Taky si je chci koupit. A jeste jeden dotaz. Bylo u nich i prislusenstvi? (vocka a nejake uchyty)?
  • Vojta
    A ty malé šroubky co ti to vzadu drží v "milimetrovém" plechu. Ty asi nebudou tak držet jako ty bestie co sou u normálních pod sloupkem u dveří ;-)
  • Vojta
    A když tě trefí někdo pořádně na zadek, tak ti to zezadu ty pásy povolí a taky poletíš :-P
  • Syky
    no udelat to jde cyhtit hned za sedackou,jde vsechno,ale jak jsem psal,je to spatnem,tak to byt nbemuze...kdyz bude rana pasy musou byt napnute co te podrzi,ale kdyby jsi to mel takto,tak to zlomi sedacku,tebe a letis.....
  • von Raven
    a to jako nejde chytit dole pod sedackou za nejaky sroub nebo tam dat silnejsi klemu pres cele a za ni? nez tak zajebat zadni sedacky to uz bych je radsi rovnou vypral ven a dal tam mega repro
  • Syky
    vsadil bych stopet korunu ze pomohlo...navic kdyz se resi jak to vypada,jinak to nejde.......teda aby to fungovalo...myslim ze u Borise jsem to videl hned za sedakem na zemi pridelane,ale to je nebezpecne a zbytecne....
  • Vojta
    Mě by ani tak nevadilo, že není použitelný zadek, ale to jak hrozně to vypadá :-P A vsadil bych i stokorunu na to, že s bezpečností to tomu taky určo nepomohlo :-P
  • Simarik
    nj taky bych rád vícebodový ale tohle je pro mě špatný, párkrát ročně ten zadek fakt potřebuju :-(
  • Vojta
    Strašné, strašné, zaprvé nepěkné a za druhé zbytečně zajebané zadní sedačky. Ale proti gustu..
  • Fugasik
    chjo,tohle právě nechci....potřeboval bych mít zadek volnej
  • k3lukas
    ..
  • k3lukas
    Tak tady to je :)
  • Fugasik
    hmmm hmmm hmmm díky :o)Snad to nějak vymyslím
  • Syky
    yo ted ctu ze mas 3 bod,takze vzadu misto dvou prisrubujes jeden ze :) to je asi vse ;)
  • Syky
    ...
  • Syky
    leva strana chycena taky misto origo pasu a prava strana prisrubovana k zemi...uz jsem videl nekoho kdo ma pasy hned za sedakem,coz je blbost,protoze kdyby bla rana,tak jsi i se sedakem zlomeny jak vzduchovka...
  • Syky
    je to pod zadnima sedakama..ja to mam misto zadnich pasu...foto jak tam ma sedaky nejsou..proste jdou do te mezery mezi sedadlem a operadlem...proste vychazi mi ty pasy stejne jak zadni pasy....zadni pasy jsou pryc,misto nich uchycene ty 4body....
  • Fugasik
    Zas jsi zapoměl?
  • k3lukas
    To si pis, ze jo vectvrtek to jsem dam drive to nestihnu :)
  • Fugasik
    Nezapoměl jsi?:)
  • k3lukas
    ok zitra ti to hodim do emailu
  • Fugasik
    Můžeš mi to prosimtě nafotit?dík
  • k3lukas
    Jak chces ja je mam v zadu u toho puvodniho ze se tam da i sedet.
  • Fugasik
    Ehm,jak se přidělávaj 3 bod pásy?