jaké relé jsou k čemu

• sebo 1.8 16V
    ak všetko funguje myslím nechať tak
  • Orlík
    LUKE 1.8 H8C: takže to mám tak předělat ty relé tak jak mají být?
  • LUKE 1.8 H8C
    Nevim, co tu porad resite. Dole je schema zapojeni, jaky rele kde a proc maji byt a sehnat coupe s rele v puvodnim stavu je krajne nepravdepodobne. Asi zadnemu auto nevydrzi vsechny puvodni rele 10 a vice let.
  • sebo 1.8 16V
    Hm jedine nájsť FC v ktorom sa ešte nik nevŕtal a toho istého roku A také asi už neje
  • Orlík
    teď jenom jak se dozvědět jak to má být
  • Innocento
    Mě zas podle schématu chybí relé pro výstražná světla, ale ty fungujou :-) Asi tam bude rozdíl...
  • Orlík
    to střešní okno a ani DO nemám.blbě jsem to napsal.A taky koukám že mi nějaké nadbývají.Teď jen otázka jestli to mám 20VT stejné jako 1.8
  • Orlík
    střešní okno ani centrál na DO mám jen klasický.A když ti relé teda chybí to znamená že to nefunguje?Protože třeb mlhovka mi funguje.Centrál ale blbne.
  • Innocento
    Pro představu moje 20VT, taky r.v. 97. Když to vemu podle plánku, tak ti tam chybí relé centrálního zamykání, relé zadní mlhovky, relé pro střešní okno a relé pro zamykání přes DO.

Teď záleží, jestli něco z toho ve výbavě máš mít
  • Orlík
    Tak myslíte že je to v poho mám ročník 97
  • Orlík
    Ty moje relé jsou jinak je to v poho nebo mi tam nějaké chybí?
  • sebo 1.8 16V
    Verzia coupe 1.8 99 -00 v elektrike je strašne iná najhoršie že nikde neje upráva schém pre jednotku hitachi Ak ju niekto ma nech pošle uhlar.s@gmail.com
  • sebo 1.8 16V
    ide mi o ten ružovkastý drát bol vytiahnutý keď som FC kupoval a daný priamo na poistky spredu
  • sebo 1.8 16V
    foto poistiek
  • sebo 1.8 16V
    LUKE 1.8 más vlastne tu istú verziu ako ja 99 odfotografuj poistky z relé aj ja idem urobiť foto pridám
  • LUKE 1.8 H8C
    Takze rele jsou vsude stejne a obecne plati schema s roku '96 a obrazek nize.
  • LUKE 1.8 H8C
    Novejsi 99-00

Rozdil je samozrejme jeste v tom, zda ma auto ABS, nebo klimatizaci, ale to nema s rokem vyroby nic spolecneho.
  • LUKE 1.8 H8C
    Mezi coupe 1.8 nejsou velke rozdily, co se roku vyroby tyce.

V roce 96 se vyrobylo jen par kusu a prvni meli dokonce jeste stary typ palubovky a expanzka na vodu byla jeste taky stejna, jako ve 2.0 16V
    96-04/98 starsi typ civek
    05/98-00 novejsi typ civek
    cca 99-00 je do aut dana novejsi ridici jednotka Hitachi s oznacenim Hitachi MPI '98 a s tou je spojene i to, ze je trochu jinak reseno sani a to tim zpusobem, ze je vaha vzduchu primo na klapce sani. Dalsi rozdil je jen esteticky v tom, ze je na 99-00 novejsi maska Milenium.
    Rozvody elektriky jsou stejne. Drobne se lisi jen v tom, zda ma auto ABS,klimatizaci, nebo stresni okno.

Starsi typ motoru 97-98 :

• sebo 1.8 16V
    hm čo keby dal foto relé každý z FC1.8 a pridá rok ja mam 99 a to je posledná upráva 99 a 2000 vraj sú rovnaké
  • Orlík
    Víte které relé jsou k čemu mám 1.8 z 97 je to stejné jak u 96?