-
23:59:30 25.6.2008
Ok, tys na to koukal zeshora... ale uznej ze 15tis km by nevydrzeli :-))) Jo jeste neco mi zbejva, ale tady to publikovat naplno nebudu nevim kdo to cte, kdyztak mi cinkni a pokecame :-)
-
23:41:58 25.6.2008
Soudní poplatky? To k tomu je potřeba i soud? Já to myslel vážně, kolik ti ještě zbejvá?:)
-
23:35:18 25.6.2008
nevim, z ty fotky nic nepoznam blbej uhel... ses si jistej ze je to jeste desticka a neni to uz kov? :-) ale nezneklidnuj se, az to upadne tak poznas :-) S papirama neprovokuj, dneska jsem si byl zas na poste pro dalsi slozenku, tentokrat na 2tis Kc za soudni poplatky :-)
-
23:02:46 25.6.2008
Aha, tak jsem to přehnal, teď jsem vypátral, že maj najeto +- 7.650 km:)).
<p>
Ale já proti většině lidí moc nebrzdim. Některý lidi brzděj z kopečka, na rovince, do kopečka... Já se snažim předvídat a brzdit motorem. Na brzdu šlápnu jenom když už to jinak nejde:). Samo když prasim tak je to něco jinýho, ale to je málokdy.
-
22:52:58 25.6.2008
Luxor: sílí ve mě podezření, že tě tvoje Coupé nemá rádo kvůli stylu jízdy:-)). Nemusim ani sundavat kolo, abych mohl po 10 tkm vyfotit destičky:). Když jsem to kupoval, tak nový rozhodně nebyly a vydržely mi ještě +- 15 tkm. Asi jsem proti tobě kloboučník:)
<p>
Ty pořád nemáš papíry? Kolik ti zbejvá? Co ten francouzskej krám?:)
-
20:44:46 25.6.2008
JP to je mazec .-)))
-
19:52:36 25.6.2008
2 JP: desticky mas na coupe 10tis km? tak je uz zkontroluj, me nikdy 10tis km nevydrzeli ani nahodou, jenom na zadku tam vydrzi novy skoro 20... naposled, jsem je tam mel cca 8 tisic a probrzdil jsem je az do kotoucu ve chvili kdy jsem to nejmin potreboval...=> nove kotouce. Nedelam si srandu... jinak s baterkou, uprimnou soustrast... :-) co jinak JP? Kdy spolu zas provetrame coupe? ja teda jako spolujezdec :-)
-
19:17:40 25.6.2008
taky to přestávám brát vážně dělá si fakt asi prdel
-
18:42:36 25.6.2008
jasně že si dělá legraci, takhle blbej nemůže bejt ani křovák!!!
-
18:08:00 25.6.2008
Tlama: Néééé, vůbec, jak jsi na to přišel?:)
-
18:04:36 25.6.2008
už jsem ho pochopil..dělá si srandu a dráždí nás -))
-
17:57:54 25.6.2008
To JP: Prasklejm žárovkám řikáš závažnej problém? Co třeba přetržené řemeny a utřžení čidel fáze a otáček = následně zadřený motor, to vše v nízké rychlosti 180 km/h....
-
16:28:15 25.6.2008
Nechápu proč mi to jako jedinýmu zalamuje ten první řádek, dělám něco špatně?:)
-
16:27:09 25.6.2008
Luxor: Nemohl jsem se přes něj připojit asi dva dny, ale pak to samo od sebe přestalo. Baterku jsem musel nedávno vyměnit, protože ta zlobit nepřestala:)
<p>
Destičky nemaj najeto ani 10k, to samý kotouče. BTW myslim, že na tohle a nedostatek brzdovky je tam jiná kontrolka. Baterka drží 12,5V a dobíjí to na chlup přesně 14V. Žárovky nepraskaj nějak často, ta v dálkách byla prasklá už asi 14 dní, ale byl jsem línej to vyměnit. Svítí mi to dobře i na potkávačky, tak to ani tolik nepotřebuju:). Proč shořela ta pojistka na troubení nevim, nenašel jsem problém a po výměně to zas normálně troubí:)
<p>
BTW nevěřim, že někdo ten první příspěvek může brát vážně:-))
-
14:45:40 25.6.2008
2 JP: Mmch, co telefon, probral se ještě k životu potom co ho začarovalo moje coupé? ;-)
-
14:43:49 25.6.2008
tak takový poruchy bych taky bral,já do svýho nastrkal během dvou měsíců 20táců a to řeším motor,vyhořelou elektriku a čekaj mě brzdy tak nefnukej a změř si na baterce kolik ti to dobíjí protože jesli přebíjíš tak praskaj žárovky a blbne jednotka ABS-svítí kontrolka
-
14:24:04 25.6.2008
A nebliká to náhodou kontrolka opotřebení destiček ?
-
14:05:28 25.6.2008
Tak dneska mi ještě ke všemu došel benzín. Fakt hroznej Italskej krám je to:)
A nezlehčujte prasklou žárovku!:))
Luxor: už jsem psal, že tvoje Coupé se nepočítá. Toho jestli se ještě někdy dotknu, tak budu muset vlézt do dekontaminační komory, než sednu zpátky do svýho:)
Dneska jsem zase prolez ty čidla a u pravýho předního asi bude problém - když jsem za to "zatahal", tak to asi na 1km přestalo...
-
12:19:45 25.6.2008
tohle přeci nejsou závady ale normální opotřebení auta jako každého jiného....co blbneš...prodáváš auto pokaždý když ti prdne žárovka?? beru to ABS je problém ale má to už asi něco za sebou a udržba je nutná i u našich mazlů -))))
-
09:12:39 25.6.2008
Taky mi to nepřijde jako starašný sypání se auta. Zkus pořádně prohlídnout všecny kabely od čidel-může být někdy prodřený,nebo se do něj dostala voda přes připojení. Diagnostika to řekne který kolo má problém.A pak to bude jednodušší.
Mimochodem : nebude náhodou na srazu nějaká diagnostika ? Něco se proslýchalo.
-
08:44:09 25.6.2008
vítej do klubu!!! :-) abs - mozna spatny cidlo na kole - u loziska, ale mozna jen kontakt... nebo zacinaji problemy s elektrikou popr. jen oxidace, vsechno prostrikat contactolem nebo rychle prodat :-)
Jinak ho beru na dily... :-))) ale jak pise Lachtan, tohle je prd... ja ted napr. musel poridit novou vacku, o novym podvozku, brzdach ani nemluvim :-)))
-
05:04:00 25.6.2008
sypat???vždyt to vše jsou jen maličkosti ne?provozní záležitosti třeba jako doplnění náplně ostřikovačú:)abs pořeší diagnostika..
-
23:37:11 24.6.2008
V poslední době se mi začalo Coupátko sypat. 3 roky nic a teď najednou během 1000km několik vážnejch závad...
<p>
<br>- praskla žárovka v potkávačkách
<br>- přestalo to troubit
<br>- praskla žárovka v dálkách
<br>- došla náplň v klimatizaci
<br>- při jízdě mi bliká ABS
<p>
Žárovky a pojistku od klaxonu jsem vyměnil, klimu naplnim, ale k věci - co s tím ABS? Dneska jsem sundal všechny kola a kontroloval čidla, ale zdaj se OK (jak se pozná rozbitý?), kabely taky. Dřív se to rozsvítilo jenom po prasení, ale po tom posledním to začalo rychle nesouvisle blikat pořád hned po nastartování a přestává to jen když šlápnu na brzdu.
<p>
Jestli se mi to bude dál takhle nehorázně sypat, tak to asi prodám:-)))