-
10:30:28 4.10.2010
tak je vyndavaci a nekdo ho nenamontoval :) vetsinou se s nim ale i kodujou ovladace, a byva pripojene na jednotce alarmu vedle konektoru blikaci diody a jen se ty dva kontakty ktere ma tlacitkem spojuji...hledej dal
-
21:49:16 3.10.2010
no nevím,asi jsme slepej a nebo tam to tlačítko alarmu není:(
-
20:46:54 15.9.2010
kura ja to nechapu :) prece jak je alarm armed tak kdyz otevres klicem aniz bys ho vypnul dalkou tak rvat proste musi, ale taky musi mit to servisni tlacitko co funguje po otoceni klicku
-
20:39:56 15.9.2010
tyjo,tak jsme hledal a žádný malý čuplík pod volantem nenašel:((
-
20:08:26 1.9.2010
normali maly cuplik asi 4mm prumer nekde zasity vetsinou pod volantem, nebo najdi jednotku alarmu a od ni to musi vest ne dal nez dioda
-
17:50:56 1.9.2010
von raven: no já nastartoval s klíčem a řvalo to dál:((myslím,že to tlačítko těžko najdu,nemáte ho někdo na fotce prosím? já to auto už koupil s tím alarmem,takže netuším jak je to vubec udělaný...
-
22:39:27 31.8.2010
George: joo třeba felicie ! já to mám uvnitř
-
22:35:54 31.8.2010
No kazdy alarm jako muj ma skrinku nekde v motoru..Nevim nehledal jsem a mam k tomu malej klicek a tim se da deaktivovat alarm...
-
21:59:22 31.8.2010
tak pokud vim tak alarmy maji pro tenhle pripad tlacitko, strcis klicek do zapalovani, roznes kontrolky a nektere uz ztichnou a jine jeste primacknes to servisni tlacitko, vetsinou byva pod volantem a funguje dokupy s klickem...zkus to, nevim co mas ale treba jen staci strcit klicek a otocit a je klid
v krizi odpojis sirenu a blikajici uz muzes jet :D pokud teda nemas pres ten alarm i alarm imobilizer :D
-
19:36:46 31.8.2010
von raven: samozřejmě odemykám ted dalkou,ale řeším to pro případ, že bych ztratil klíč s tou dálkou...kopii klíče už mám,ale te dálky ne...Nevíte nějaké místo v Brně kde by se to dalo okopírovat? A nebo se na to mám vykašlat a řešit to až když ztratím tu dálku,tak dojet někam kde dělají alarmy s houkajícím alarmem a blikajícím autem?:)))
-
05:41:47 31.8.2010
:D jak to bylo? Nemyslis, ses za blba? kdyz mas problem odemknout dalkou a odemykas armed klicem tak dalku s alarmem zrus a uvidis ze se ti alarm sam od sebe uz nezapne :D Jestli ridite tak jak uvazujete tak se nedivim 3 mrtvym denne
-
11:42:27 28.8.2010
pokud máš alarm tak to přece není spojený s imobiliserem !!! musíš si nechat udělat dálkovej ovladač a okopírovat kód. udělaj ti to v každym servisu kde se zabývaj alarmama...
když zamkneš klíčem tak nespustíš alarm, dálkou joo
-
11:14:59 28.8.2010
Ahoj nechal jsem si na 20VT okopírovat klíč s imobilizérem, motor s ním nastartuju vpoho, ale když s tou kopií odemikám bez zmáčknutí dálkového otevření dveří (to kulaté), tak se mi spustí alarm. Ten houká dokud nevylezu z auta a nezamknu ho:((Co s tím? Kde si nechat okopírovat to kulaté? Nebo je lepší nějaké jiné řešení? Tam kde dělaj klíče s imobilizérem to neumí a aby to zas nestálo 1000,-:(Díky za rady