zna tu nekdo coupe do posledniho sroubku?:)

• Džanek
    z krytu spodku sedacek neni, tam jsou trochu mensi, to sem koukal:) zda se ze neni ani ze zadnich tapecu - vsechny tapeci jsou zazatkovane. Koukal jsem samozrejme pod palubovku kam jsem dohlidl, ale lakovane srouby tam nebyly.. cerne lakovane jsou ty co jsou odnekud viditelne. Stejny sroub, nebo minimalne hlava drzi slunecni clonitka, ale tam zadny nechybi. takze mozna ty budiky. da se k nim nejak rozumne dostat aniz bych musel rozebrat pulku auta?
  • Scoupe
    koukni se jak mas oplastovanej spodek sedacek prednich zda neni od tamtud.. :)
  • Džanek
    dneska sem si vsiml ze drzi i horni slunecni clony, ale tam byly srouby vsechny. Mrknu na ty bocni tapecy a budu doufat, pac k budikum netusim jak se dostat:)
  • Maarty
    taky drží zadní boční tapece..
  • krosmen20VTPLUS
    přesně tak,vypadá to na šroubek co drží budíky,jsou čtyři a relativně dlouhé..... :-)
  • nocarret
    jo to máš recht jsou tam 4 přesně takový ty na zajištění jsou kratší a maj jinej závit tuším vzpomínám .-)
  • Lutor
    vypada jak od budíku (jak ti vypadnou ještě tři tak to bude jasné :-)

• nocarret
    neni to zajištění toho bočního krytu palubky?
  • sebo 1.8 16V
    Ešte že to nie je lietadlo
  • Feki
    :) Husty to mi připomíná kdyz jsem dělal interiér tak mi jich po složení taky par zbylo..:D
  • Džanek

od nekud z interieru (mista ridice) mi pod nohy vypadnul tenhle sroubek a zaboha jsem nenasel kam patri. Napady vitany:)