sportovy vyfuk 16VT

• Motýl
    Originál je 60 mm venkovní průměr...........
  • Elkar
    no chtěl jsem říct, že je jedno jakej máš průměr když blíž k motoru máš někde užší, ne?
  • Motýl
    Je to dělaný až od katalyzátoru......
  • Elkar
    jestli je před turbem menší jak 74 tak je ti pak k ničemu
  • krisz
    Hej,stk a ek da sa udelat kedykolvek to neni problem...tak uvidime aky zvuk bude s rezonatoromurcite lepsie ako teraz :D a potem este priamo od turba 74mm ruru a mam hotovy cely vyfukovy system,konecne...
  • Motýl
    Mě už ten výfuk konečně taky dělají. 60 mm trubka, místo katalyzátoru rezonátor (dynamizér) a laděný tlumič na konci. Ale pro všechny případy jsem si ten starej nechal :0))
  • Elkar
    jo jedno takový STK tu nedávno zavřeli :D

mě třeba emise nedali napoprvý protože těsně za koncovkou byla asi 1" díra.
  • Motýl
    Dyť tam chce stejně dát 75mm růru, tak co :0)) Navíc technická se dá "udělat" vždy. Stačí pár stovek do obálky navíc.
  • Elkar
    to je na dva roky nez bude technicka...
  • Motýl
    Elkar, dynamizér=rezonátor. Vyřeší, pokud ho dá místo středního tlumiče. Katalyzátor do piče celej.
  • Elkar
    dynamizer by to nevyresil?
  • krisz
    Jo inak seriove 60mm rura je na 16VT a pred katalyzatorom od turba 76mmm...
  • krisz
    Kamarat povedal,ze aby som tam dal 74mm ruru,lebo to je turbomotor a cim vacsia rura,tym lepsia akceleracia bude...No uvidime,zajtra vyskusam ten rezonator...
  • Motýl
    Já mám na 16VT průměr 60mm.?? Místo středního tlumiče dej rezonátor.
  • Honza
    máš v tom pěknej guláš s těma průměrama trubek...
  • krisz
    Caute..Dneska som vybral katalizator a dal som tam 74mm ruru,stredny tlmic zatim som nechal jak je a do zadu zase 74mm rura a sportovy vyfuk od exhaust za 4000kc nad 150ps,koncovy priemer ma 100mm.Ked som nastartoval auto,tak nic moc chlapci,nema skoro zadny zvuk akurat pekne hlboko ide..Tak tlmí ten stredny tlmic? aj vy ste mali taky skusenost?tak asi zajtra vyberiem aj ten stredny tlmic a potom uvidime mozno taky zvuk bude mat ze nestacia ani sponty do ucha :DD