-
21:32:39 23.6.2008
Co nadelate no hlavne ze sem to turbo nrstratil ekde po seste i kdys to bych urcite poznal ale hledej ho pak nekde v poli nebo v lese jak houbar.
-
17:49:42 23.6.2008
přesně tak, někdo to utáhnul silou medvědí ačkoliv tam konstruktér dal M8 že, jechšiš ty lidi jsou telata
-
16:23:41 23.6.2008
myslím že to někdo utáhl až je načal a pak už chybělo málo....
-
15:42:19 23.6.2008
Ona se neuvolnila ale utrhla se ze sroubu na svodech nevym jak je to mozny ten mechanik co to unej mam rikal ze to jeste nevydel a ze us musely ty srouby bejt nacaty jinac si to nedokaze vysvjetlit ale vysela jen na jednom utrhlym sroubu a na olejovy hadici.
-
10:19:23 23.6.2008
to je přesně to co tady všude píšu - auto zařve na blbej servis!!! Jak se ti pro pána Boha může uvolnit míchačka?!
-
23:17:43 22.6.2008
Tak us nejakej cas jsem jezdil sti ze pri jizde jsem slysel nejaky vrzani myslil jsem ze to jsou nejaky senbloky na zadku tak sme mazaly a mazaly tet jsem se prestehoval a zmenil tedy i mechanika dal jsem muto tam stim ze my tam neco vrze a ze mam asi praskly svody protoze to strasne rve a za par hodin my volaly ze jsem mel stesti jak svyna turbo se my urvalo ze svvodu a drzelo na 1 sroubu a n olejovy hadicze no kdys jsem to slysel sel jsem do kolen no opravy to a bude to ok as budu myt chvily cas tak sedm hodim foto jak to vypadalo byl to mazec jsem rad ze jsem nestratil miho drahyho Gareta.