Kontrolka vedle výstr. trojúhelníku

• kisik
    Sníh mi vytrhl drátek co jde do desky :-/ ,tak to problikává.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    sjetý desky
  • kisik
    Co znamená ta vlevo od ruční brzdy ?
  • Zouny
    to jsem chtěl vědět, děkuju
  • Elkar
    To "něco" je přehřátí katalyzátoru

a ten klíč je s imobilizerem nějaká blbost, ale tam je to složitejší, jestli to bliká bo svítí nebo nesvítí
  • Elkar
    sakra to jsou dohady, tady kouknu a mám to hned ne?

sem si kvůli vám do práce stáhnul tyhle věci! aby mě kvůli tomu nějak... nenakopali :)
  • Zouny
    nemám coupe, proč :-) od mlhovky doleva, je klíč(který mi taky nesvítí), pak něco a pak výstražný...
  • von Raven
    tak mi blika to tlacitko
    takze muzes odpocitat kolikata to asi v poradi je nebo kolikata od nejake co poznas :D ale asi mame kazdy jine kontrolky a prd to pomuze... mas to vubec coupe? :D
  • Zouny
    to já taky a když to zmáčkneš, tak ti bliká kontrolka pod budíkama, teda aspoň mě a já potřebuju vědět, jaká kontrolka má svítit vedle ní...
  • von Raven
    ja mam vystrazny trojuhelnik v tlacitku ve stredovem panelu
  • Zouny
    jasný, myslim kontrolku na palubovce...protože mi asi půlka nesvítí
  • Elkar
    asi myslí kontrolku normálně na palubovce. koukni do manuálu tam to určitě je celý rozsvícený. já ho tu teď nemám.
  • von Raven
    myslis tlacitko v panelu ze? nalevo jsou mlhovky zadni a predni a napravo je budik a pak zamykani dveri, nerikej, ale ze tohle nepoznas podle obrazku na tlacitku... to ale maji vsechny auta stejne piktogramy
  • Zouny
    zdárek, potřeboval bych vědět, jaká kontrolka je vedle trojúhelníku, protože mi vůbec nesvítí, díkes