Jaká byla základní výbava

• Elkar
    takže nakonec mám nějakýho neoriginálního hybrida :-O no hlavně že to funguje jak má.
  • von Raven
    ostrikovace na steracich, zadni neni, byly latkove sedacky a 1 bag, zadny alarm
  • Mertix
    já mám taky, 12/94, kůže, 1 bag, klima a ještě k tomu střešní okno, bez immo. zanedlouho už tam nebude ani 1 věc z toho:)
  • Elkar
    jo, celej ten velkej trojůhelník se zmáčkne a troubí to.

na klimu mám podobnej názor, taky bych ji využil asi 30 dní v sezóně,a le kvůli tomu ji nebudu dávat pryč.

co se týče nastavovaání světel, tak v manuálu psali:

0- normálně
    1- naložený
    2- nedávat.

prostě tam je should not be used. :)
  • Belma LE
    I když to tam není nikde znázorněný, tak já bych čekal že troubení je stejný jako u airbagů, akorát že můžeš mačkat celou tu středovou část..
  • LUKE 1.8 H8C
    Porad by me zajimalo, jak troubite ? :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    U tech odstrikovacu bych rekl spis, ze uznali, ze je to na ty svetla neucinny a jeste to vypada blbe.
  • Motýl
    Takže bez ostřikovačů..... Že by čím starší, tím bohatší výbava???
  • MINI
    ale je to kolem roku 99-00 asi...takže poslední stav
  • MINI
    Když tak zkoumáte co mělo coupé v základu, tak já mam doma ještě kakalog z doby kdy se prodávalo..... tady je:
  • LUKE 1.8 H8C
    to JP : Velice vtipne, ale stejne by me zajimalo, jak se troubi :-)

Jinak klima zase par kilo nebude. Bych si tipl, ze se vsim vsudy to alespoň 15kg má a k tomu musí motor pořád tocit s kompresorem.
    30 dní v roce se to hodi, kdyz jsou fakt vedra, ale zbytek roku to je jen pritez.
  • Motýl
    To JP: kurva chechtám se už půl hodiny.....:-))
  • JP
    LUKE, jo, dám si tam volant s pytlem a když uvidim že budu bourat, tak natáhnu kabely od baterky...

Troubí se tak, že zmáčkneš to tlačítko s tečkou vedle hodin, zároveň přitáhneš páčku stěračů a 3x sešlápneš spojku.

Co se klimy týče - když máš pod kapotou správnej motor, tak tě těch pár kg navíc nerozhází:-)
  • LUKE 1.8 H8C
    a kde se troubi ?

Jeste by me zajimalo, proc ma nekdo na tom nastaveni prednich svetel 0-1-2
    U novejsich je uz jen 0-1 a ma se to prepnout na 1 pokud je auto nejak vic zatizeny.
  • Jelo
    Týjo , vy neznáte Coupe bez bagu řidiče ? To jste teda znalci.Tak to byl pro vás i Michael Jackson běloch :))
  • LUKE 1.8 H8C
    Jeste me ted napadlo, kde se v tom aute troubi, kdyz to nema ani ty tlacitka ?
  • LUKE 1.8 H8C
    Zbytecna zatez je podle me klimatizace. Dalsi vec, co se na aute sere, dost vazi a omezuje vykon auta. Tohle nic nevazi a vykon to taky neomezuje a je to pro bezpecnost ;-)

Proto jsem klimu nechtel a taky je to skoro rarita coupe bez klimy :-)

Jestli chcete, tak Vam muzu pytel dodat. Bude se Vam to pak lepe prodavat :-)
  • Elkar
    jak já říkám: žádná zbytečná elektronika jako bag nebo imobilizer :p
  • JP
    Já mam taky 16VT '94 bez airbagu (nikdy tam nebyl), zbytečná zátěž:))
  • Motýl
    ICE-MAN: Šťourale :0))
  • Ice-Man
    Motýl no tak to teda je dost začátek coupé bych řekl
  • JardaITC
    bez bagu se dělali, protože v manuálu jsou skutečně takové fotky a klíček jako uno je taky originál, protože jsem to taky někde v manuálu viděl.
  • Motýl
    03/94 není zas až tak úplný začátek, ale budiž :0)
  • amadeus69
    Tak jsem procházel manuál ke Coupe a našel jsem tam jednu fotku kde je přesně tenhle volant, takže se pár coupé v počátku asi dělalo i bez bagu
  • Motýl
    Já to mám taky holý :0))
  • Elkar
    ve VINu mám 421, čili to bude leden 94 když na podzim 93 jich vyrobili 119.

takovej klíč jsem k tomu dostal, druhej je podobnej (stejnej jako pro UNO třeba), mám v tom ještě deaktivovanej alarm kterej vypadá celkem sériově, ale asi nebude.
  • amadeus69
    Chudá verze ferrariho pro chudé :D
  • LUKE 1.8 H8C
    Jsem ted koukal na Elkarovi fotky a on vazne nema Airbag na volantu. Tak to je rarita a asi jedno z prvnich coupe.
    Jinak ten klic v zapalovani asi nebude original, nebo mazna ano, kdyz to nemelo jeste ani imobilizer.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Jindrich : vyfot ten volant, to chci videt :-)
  • Jindřich
    Coupe bez bagu bylo mám z něj doma volant, má kultaje modro černej znak a airbag v něm nebyl :-D
  • Motýl
    Když zapnu klíč, tak se rožne baterka, ABS a pásy. Jínak mám ostřikovač i na zadním stěrači a při výměně kapoty by museli měnit i nádržku na vodu, protože světla mají svůj motorek. A na volantu není napsáno vůbec nič. A co včíl?
  • Sanko
    for Elkar: coupe se bez bagu nedelalo a je to napsano na volantu, jinak to poznas kdyz zapnes klicek tak se ti na palubce rozsviti ikonka airbagu a pak hasne.
  • amadeus69
    Jinak další možnost je, že mnoho starších coupéček bylo bouchlé na předek takže mají kapotu z novejších modelů bez ostřikovačů a k tomu vystřelený a deaktivovaný bag :) Podle mě coupé bez begu alespoň u řidiče se snad ani nemohlo dělat ne??
  • Motýl
    Vím já? Je to v 2008 dovoz It. Jestli tam někdo něco přidával......... Aprp, já mám ještě origo rádio Blaupunkt a je v tom alarm.
  • nocarret
    já teda podle toho co jsem zjišťoval tak mam jedno z úplně prvních vyrobených třeba pak tam ten imo dávali
  • nocarret
    a máš to v původním stavu?
  • Motýl
    Já mám 94 a mám tam jak imobilizér, tak ostřiky světel.
  • nocarret
    tak to ti můžu říct celkem přesně protože to mám akorát já 94/16VT. Kůže klima bez ostřikovačů světel s bagem pouze u řidiče a to hlavní asi bez imobilizéru, ten dostali až 95ky
  • Motýl
    Prašti něčím do předního nárazníku :0)))
  • Elkar
    no jak bezpečně poznám že ho mám? na volantu tady nepsali airbag jak to píšou dneska ne? na palubovce u spolujezdce to není no to je jasný.
  • amadeus69
    Neříkejte mi že se dělalo coupé bez bagu, tomu se mi nechce věřit, spiš bude z "určitých důvodů" odpojenej ne? :)
  • Elkar
    taky mám psaný plus ale tolik toho tam teda nemám... ani imobilizer, ani ostřikovače, ani DO, bag... taky vypadá že ne :D aůle v kůži to je, 16" kola to má, klimu to má.
  • amadeus69
    Já myslím, že se dělali dvě verze 16VT a to verze normální a verze Plus, která byla v kůži, ale to je asi jedinej rozdíl si myslím, pak možno ty ostřikovače světlometů víc mě nanepadá. V originál německým techničáku jsem měl totiž v názvu plus :D

Ale určitě to dělali i tak že kdo si co zaplatil to měl, krom toho už ty naše auta mají kus historie za sebou a tak si je spousta majitelů dodatečně dovybavuje dílama z jiných verzí třeba LE, nebo Plus :)
  • Motýl
    Ostřikovače mám všude, airbag ani jeden (teda asi). Imobilizér jo o, DO, komplet kůže, komplet elektrika. R.v. 3/94
  • Elkar
    Třeba u 16VT.
    Já si vždy myslel, že v těch dnech bylo k dostání každou motorizaci ve dvou proveedeních, čili všechno nebo nic. Ale jak koukám na rozličnou výbavu vozů, tak to asi i tehdá bylo klasicky na položky který chci a nechci.
    Proto by mě zajímalo co mělo 16vt v 94 roce v plný výbavě.

Zřejmě nějakej airbag nebo imobilizer? Ostřikovače světlometů?