Vejde se do Coupe dětský kočárek?

• Fugasik
    tak ste mě taky uklidniily kdyby se nevešel tak taky coupé papa
  • lukin20VT
    Ja sice jeste deti nemam ale jednou jsme prevazel a vesel se me tam a to to tam mam jeste tubu. Byl totakovej ten co vrsek jak sedi dite se dalo na sedacku a podvozek s docela velkyma kolama sem dal do kufru a nebyl to extra problem. Coupe ma nahodu velkej kuft mozna aji vetsi nez nektera nesportovni auta. Spokojenost !!!
  • Jelo
    Zdenys : jak u kterýho,ale v zásadě ano.
    Dave : o těch kolečkách mám stejný názor . Ale když jsem kupoval auto,tak mi ho Alena mohla maximálně tak schválit ( a to i udělala - moc chytrá holka :)) )
    A když se kupoval kočár , tak jsem ji ho taky pochválil . Ona se mi neplete do auta a já jí do výběru kočárku.
    Jedinou podmínku mi splnila - aby se mi vlezl do kufru,víc jsem po ní nechtěl.
    Jo a taky jsem zatím pořád čekatel - do srpna. :))
  • ZdenysM.L.
    Jelikož jsem táta začatečník zatím čekatel tak jsem pochopil asi špatně , že podvozek (skládací) je jeden a ten vršek je ve vice možnostech a vzájemně se to přehazuje jak je potřeba , nebo??
  • Aljaška
    chce to dva kočárky. Jeden s velkejma kolama na povození kolem baráku a pak druhej cestovní:-)
  • Dave 1,8
    2 Jelo kola to má veliký,ty musíš sundat,jenom se nacvaknou.S malinkejma kolama budeš mít problémy na kostkách,v písku atd.
  • Jelo
    Nejsem ještě na tohle úplně odborník (až od srpence :)) )ale asi platí že ty s těma menšíma kolečkama jdou celkem v poho do kufru,ale ty terénní můžou mít problémy.
    Golfáče budou asi v pohodě.
  • ZdenysM.L.
    Tak to sem klidej.Jinak by to bylo v .................... s Coupe.A Coupe pá pá.
  • Dave 1,8
    Máme trojkombinaci Mikrus a vejde se tam v pohodě.
  • Jelo
    Jak který výrobce . Třeba Quinny ano . Ale určitě ne všechny modely. Musíš měřit.
  • Brano20VT
    s rozbehom ano
  • ZdenysM.L.
    Vejde se tam tříkombinace?Když ho rozložím vejde se ten podvozek do kufr?