Laděné svody

• vevca
    to sou veci tady :D trubky ohybaj za 50korun no toto kurnik ono na coupe jsou dily a veci asi tak 3x drazsi jak na cokoliv jinyho navic tak skoro stejne ba i 1x drazsi jak na slepicu (Octavia II) , jinak jsem zvedavej koho zlanaris aby ti svody vykuchal ven a pujcil, jen ta hokna a to jsem z levnyho kraje je tak 2tis a i tak bych se na to asi vysral jako pujcil ych je treba tak za 3ku kdybych je mel ale to uz je jen tresnicka jinak cena 7tis a 10tis je dobra ;)
  • Motýl
    Podvozek je OK. Celý auto je OK. Nikde rez, nic pohnilýho,nic neklepe.... Šetřím na stavitelný KONI, ale dokud bude na pivu tak mizerná marže, bude mi to trvat moc moc dlouho. Leda bych nedal příští měsíc lidem výplaty :0)))
  • JardaITC
    já bych to řešil až v okamžiku kdy serie prdne:-D Ty prachy bych zatím investoval do opravy podvozku aby si pak nebyl překvapenej v zatáčce.
  • Motýl
    Asi jo. Máš pravdu. Já sem jen hospodskej.
  • Lenoš20VTLE
    tak to o tom víš teda prd co vydrží seriový pajšl
  • Motýl
    Když už mám výfuk s jediným tlumičem, tak o ty svody si to říká. Můžu jít třeba až na 320, ale to je asi strop. Tedy strop toho, co vydrží seriový "pajšl"
  • Motýl
    Mám v plánu stádo okolo 300 PS. Tohle auto mám pro zábavu, tak ať to stojí za to :0)))
    Předtím jsem proháněl Kawasaki ZX9R. Měla sice jen 145 PS ale za to 198 kg.
  • JardaITC
    Na co potřebuješ takovýhle svody? Máš prasklé originální nebo zamýšlíš nějaký motor upgrade a navyšování stáda pod kapotou?
  • Innocento
    To je jasný, oni jsou odborníci. Tak ať ti řeknou nebo ukážou co dovedou a co ne
  • Motýl
    To je bez diskuze. Ale pokud někdo ohne koleno na 90% musí naohýbat i tohle. v každým případě se na to zkusím zeptat. Maximálně si poklepou na čelo, ne?
  • Innocento
    Ale neni to nachmoucaný na tak malym prostoru jako svody
  • Motýl
    No, na kupéčku moc rovnej teda není. Kor v zadní části.
  • Motýl
    Dělají mi výfuk. Jak to bude, nafotím to a dám to sem. Stále ale mluvím o svodech s absencí nerezu.
  • Lenoš20VTLE
    je to marný jeto marný je to marný,jakmile začneš ohýbat jakýmkoliv způsobem nerez tak se v ohybu bortí a pochybuju o tom,že kdybys jim tam tohle přines že dáš za ohyb 50kč
  • Motýl
    No ale dokud mi to nikdo nepučí jako vzor, tak mi to holt neudělají. Protože buďto potřebují vzor, nebo výkres. Jinak je to tu: http://www.ronelt.cz/
  • Innocento
    Tak na to jsem zvědavej :-)
  • Motýl
    Já ne e. V Želechovicích u Zlína je firma, co na to má hen ty mašiny :0))
  • nocarret
    tak jestli tohle naohýbáš tak dostaneš nobelovku .-))
  • Motýl
    Já bych to nevařil. Nechal bych to naohýbat a udělat každý svod samostatně, ne na "brýlích" :0)) Co chceš za "půjčení" ?
  • Lenoš20VTLE
    tak si spočitej co by to stálo,70hodin práce,materiál,lahev argonu a sváření
  • Motýl
    Týýýýýýý vado. Puč mi to :0)))
  • Lenoš20VTLE
    tohle taky není moc lesklý
  • Motýl
    Ale i tak to z nějaké oceli musí jít, pač na netu jsem to viděl. Byly matný, ne nerezový. Dal jsem na to popátvku, tak uvidím.
  • Lenoš20VTLE
    ale ta nedělá šupiny
  • Motýl
    Mno jo, ono to asi tak jednoduchý nebude, ale přece jen 10 táců?! Já vím, nikdo mě to nenutí. Ale do 5 tisíc to musí jít udělat, ne?
    Origo svody jsou asi z litiny, nebo tak z něčeho?
  • Lenoš20VTLE
    ale problem u zeleza je že dělá šupiny když se přepálí
  • Innocento
    Lenoš nejspíš myslel materiál na svody...
  • Motýl
    O nerezu nebyla řeč. Materiál na výkuk stojí 160kč/m. Trubka 2,5". Za jeden ohyb chtějí 50 Kč. Tak sčítej.
  • Lenoš20VTLE
    tak za ty 3000 nepořídíš ani materiál,to se s tebou vsadím po´kud je chceš z nerezu
  • Motýl
    Dobře, no tak dvojku bych do toho dal.
    Ale to bych pak jisto jistě nabízel další kousky zde :0))
  • Innocento
    Když to bereš takhle, tak bych rozhodně nepočítal s tim, že by ten výkres někdo pustil zadarmo :-)
  • Motýl
    To je moc drahý. Právě si nechávám dělat výkuk (bez svodů) za nějakých 4500. A to včetně razonátoru a koncového laděného tlumiče. Nechal bych si udělat i svody, ale potřebují buď jedny jako vzor, nebo tech. výkres. A nestály by počítám víc, jak 3000.
  • Lenoš20VTLE
    si je kup od Phoba a nemusíš nic řešit
  • Motýl
    Nemáte někdo prosím technický výkres laděných svodů na 16VT popřípadě Lancia Delta?