-
19:38:30 18.8.2010
Coupe20VT PLUS :-D čau náhodou si nekoukal po tom plastu co??..:D
-
17:25:05 28.7.2010
díky ti moc!! potřebuju to na řidičovu stranu.. jinak až budeš chtít poslat adresu tak písni..:o)
-
23:48:17 27.7.2010
asi mám... teda pokud je to origo připevněné právě k té stahovačce. ale budu v dílně až někdy příští týden. pokud tam bude, sundám, dám do obálky a je tvuj...
-
19:19:47 27.7.2010
když už je řeč o oknech.. nemáte někdo náhodou doma takovej ten bílej plast co je ve dveřích a taha sklo nahoru a dolu? mě prasknul ten kolíček co je ve skle tak jsem myslel jestli se to náhodou někomu doma neválí?:D
-
04:56:53 27.7.2010
dal prave nevim :) mam jen zprovoznene napajeni jednotky aby slo hybat s oknama i bez klicku
-
20:11:05 26.7.2010
mám 20VT, takže novou verzi... nějaké další postřehy?
-
05:55:23 26.7.2010
no 97 t je takovy zlom jako 98 zacatek roku :) rid se budikem v palubovce, jestli je digital tak je to bila krabicka pod volantem jestli je rucickovy tak je to cerna pod zadkem, u bile tu daval kdysi davno navod amadeus a myslim, ze tam stacilo smiknout ten drat co dostava +12 po otoceni klicku a dat ho natvrda na +12 a u nove cerne verze je to myslim druhy moodry zprava a pripichne se k prvnimu cervenemu zprava, ale musi se napajet i tlacitka...ale taky sem to dela ason 3 roky zpatky takze voltmetem to promer kam jde proud jak otocis klickem a kam ne...
-
23:17:15 25.7.2010
takže: jednotka pro okna je. u mé verze 97 jestli teda chápu je pod sedačkou. jinak ten dojezd mi taky funguje směrem dolu i u spolujezdce ale směrem nahoru ne...
-
15:48:00 25.7.2010
edrig vypucuj ty drazky v kerych to jezdi a poradne ocist i skla, je tam bordel a drhne to a proto to vypina
druha varianta jsou ojete tahla, to uz pak pomuze jen vymenit mechanismy
-
10:13:11 25.7.2010
Edrig:: mě to dělalo to samé co tobe v zimě, teď v létě je to ok..
-
08:31:21 25.7.2010
Mě to jde jak kubajzovi. S vytažením oken jsem měl taky problém,auto jsem koupil jako bouráné a asi půl roku stálo,tak se tomu taky moc nechtělo ale asi po měsíci už bez problému.
-
07:17:15 25.7.2010
Já mám potíže s celkovým zvednutím oken na obou stranách.Mohu je zvedat jen po kouscích neustálým mačkáním tlačítek.Od poloviny zdvihu však již vyjedou naráz.Do té půlky musím zvedání kouskovat.
-
13:08:02 24.7.2010
mě to taky funguje u spolujezdce ale jen dolů..:-)
-
12:23:41 24.7.2010
Kazdy sikovny autoelektrikar Vam to predela za par penez.
Si myslim, ze staci jen nejaky spinac a odpory na dojezdy a na opetovne zmacknuti tlacitka.
Alespon tak jsem to nejak pochopil, kdyz me to elektrikar delal na mem predchozim aute.
Jsem mel bez el. stahovatelnych oken a na vrakacu jsem koupil motorky a tlacitka. Zadnou rodici jednotku jsem nemel. Udelal mi to na obou oknech, jak to ma coupe u ridice a jeste to slo bez otoceneho klicku. Takze ideal a se vsim vsudy si vzal 1000 Kc. Takze predelavka na coupe bych videl levneji a rovnou bych si to nechal udelat, aby to slo i bez otoceneho klicku. To taky otravuje.
-
09:56:34 24.7.2010
Mě to funguje i u spolujezdce..Asi to máte rozbitý:-)
-
18:33:50 23.7.2010
podle me funkce jednotky co ji mas pod volantem nebo u novejsich verzi pod zadkem ridice. mozna by sla propojit leva a prava strana nebo najit drat co meri zvyseni proudu. v podstate mas tuhle funkci na obou stranach - kdyz budes drzet cudel vlevo i vpravo tak nahore vypnou obe strany, takze jen prodluzit signal u spolujezdce
zkousel jsem to relatkama primo na spinacich, ale je to vojeb, pac jednotka tam myslim standardne posila minus a az prepne ta kolebka tak odpoji minus a pusti plus a to uz jednotka pochopi ze se ma pohnout nahoru nebo dolu. takze resitelne to je ale ne spojovacim rele, ale dobra zprava je, ze jak ty pokusy pojebete u spinace tak to jen vyvali pojistky :D
takze bych se zameril na prodluzeni signalu stlaceneho tlacitka spolujezdce smerem nahoru... nevim, terie, mozna by stacil vykonejsi kondenzator.. signal podrzi dyl a kdyby o drzel moc dlouho tak ten zvyseny odpor pri dojezdu ho auomaticky odpoji, co to ale udela kdyz cudel pustite a v podstete tam zase pujde ten vyse zmineny minus a pritom kondik bude valit svuj signalovy plus tak to vidim zase na pojistku :)
sem se nejak rozkecal... takze hledat drat na jednotce co posila signal na okno ridice a ten signal dostat i ke spolujezdci...asi tak, ale pokud to uz nekdo zmakl tak se rad priucim
zatim jsem jen vyresil, ze po klicku se napaji jednotka, u novych verzi jednotka a spinace, takze staci tam privest trvaly proud a muzete ovladat okna bez klice... ha takze kdyz napaji u nove verze i spinac tak je tam vlastne plus a ovladaji se okna asi minusama, takze naopak nez sem napsl o par radku vys... no radeji to zmerte uz si to fakt nepamatuju presne
-
17:48:39 23.7.2010
Myslím ze autonavíjení na spolujezdcove okně by uvítal každy..Taky mě to zajímá..
-
17:46:59 23.7.2010
jj taky by mě to zajímalo:)
-
17:27:30 23.7.2010
vím, že okno řidiče má dojezd a okno spolujezdce bohužel. docela mě to sere, když musim zavírat okno spolujezdce a furt držet čudlík...
můj dotaz: co ovládá ten dojezd? motůrek, nebo je někde jednotka pro ovládání oken? prostě potřebuju vědět v čem konkrétně je rozdíl v elektrice...
prosím odpovědi jen k věci...
díky