rozměr zadních repro?

• Elkar
    Lutro: to budu objednávat až za dlouho tak snad si vzpomenu, ale dík.
  • Jarda "roger"
    Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8 a to dokážeš sehnat levně jakoukoli zvukovou sestavu nebo jen rádia?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Elkar...posli mi pak cislo objednavky, o par kacek ti srazim cenu:-)))
  • Elkar
    já mám v merku to nejlevnější na alze. stojí 980, má 4x40W a umí SD karty, rozhodně si nemyslím že to bude hrát hůř než teď. :)
  • Simarik
    to je hodně rozumný... já radio sony,kompa renegade,koaxy sinuslive,zesik macaudio,sub magnat :D
  • krisz
    mozete kupit radio aj za 20000kc,nikdy nebude mat 4x50wrms,co mate tam napisane 4x50 to je max.vykon,a to ma len 4x20wrms..ja mam alpine cda9812rr(vtedy mal cenu 22000kc),je tam 4x60w,ale tam zosik dokaze len 4x28wrms...do zadu nedajte zadne repraky,lebo nema zmysel,vzadu nesedite...ked chcete dobru hudbu,tak kupte nejaky dobry kompo do predu min.za 2500kc,4kanalovy zosik a sub,to je zaklad dobrej hudby...
  • von Raven
    jj jako predek ale jde tam strcit i 160 krom 165mm
  • Feki
    Tyvoe mám Sonace rok a pul staryho tenkrát za 8000,- Pecka rádio..
    Ma na výstupu 50 ale stejně..
    jj pokud nepoužiješ jakýkoli i malý externí zesík, tak musíš koupit rádio ne za 2500,- kus ale investovat do radia např 4x50,,, ty levnější mívají 4x30-40 a ještě nijakou účinost
  • Feki
    No ja dal dopředu silu,ten magnet jsem tam ani nemohl nacpat..:) přední jsem dal dozadu..Celkove auto min chrci,spectrum volume se zvetsilo ale jeden problém to ma.Ty předky jsou asi na vyšší výkon než dává rádio takže tolik nebasuji vpředu..:(
    myslel sem si to, díky Feki. na dovču s Hi-Fi :-))))
  • Feki
    Jj jsou stejny- 16,5...Před týdnem jsem to dělal..
    jsou stejný 16" jako vpředu?