čepy řízení

• Coupe20VT PLUS :-D
    jenže já tam teď nacpal origo RICAMBI a je to špatné čep dotaženej až nakonec, manžeta skoro rozmačkaná... možná mám ještě způsob jak to opravit, ale to napíšu až to vyzkouším a bude to mít chvíli trvanlivost...
  • Lenoš20VTLE
    být tebou tak seženu origo čep a uvidíš,repliky mají nepatrně menší kužel,měl jsem stejný problém z čepem řízení a o rameni raději nemluvím
    ne to bude o něco víc dražší... musim sehnat jinou zdravou těhlici...
  • Elkar
    takže to bude o 600,- drazši? to jde ne?
    tak závada asi zjištěna... mám v prdeli uložení čepu řízení v levé těhlici...
    GOODE: to je fakt... a potřebuju vůbec auto, které soustavně trpí nějakejma poruchama? znám hodně lidí, kteří pak řeknou, že je to sráč italskej, ať to prodám a koupim si taky felicii, že tam se nic nesere a pak si do tý jejich feldy sedneš, a máš strach zajet ze silnice do garáže, protože to je šrot... ale majjí pravdu, oni prostě mají auto bez investic...

záleží na úhlu pohledu. někdo by třeba takovou triviální věc jako vůli na čepu neřeší, ale já prostě jo....
  • Elkar
    to dělám na křižovatkách
    tak já budu zatáčky projíždět rovně...
  • Elkar
    nesmíš tak řezat zatáčky a tak prduce točit volantem na parkovišti!!!
    tak nakonec dnes jsem objednal originál FIAT RICAMBI. 600,- ks, tak uvidim, jestli něco vydrží...
    tak jsem teď našel možná něco odolného... teda aspoň podle ceny. LEMFORDER 1080,- ks

jestli mají čepy obdobnou životnost jako ostatní věci, co jsem četl recenze, tak je to bombice... má někdo zkušenost?
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak staci zavolat do Fiatu a mas original, ale stejne si myslim, ze tam davaji TRW a neprijde mi, ze by jsi natrefil 2x za sebou na spatny kusy u tak dobrych znacek. Jestli nejezdis nekde rallye ,tak to podle me neni normalni.

Rizeni je TRW, tak proc by nebyly i cepy na nem od vyroby TRW.
  • Elkar
    to by si měl říct každej ke všemu do takovýho auta .)
    jinde chyba být nemůže... obě dvě nápravy jsou po komplet GO... kola jsou rovný, kotouče a brzdy taky komplet udělané, tak nevím. ty díly jsou fakt šrotový.

PS: nemůžu v EPERU najít čepy řízení. prostě koupím origo a fertig...
  • Tlama
    podložkama a kolama to nebude...mám je tam taky a čepy drží...spíš opravdu sračkový ND.
  • Simarik
    já mám na čepech od malečka asi 1500-2000km a zatim vše OK
  • LUKE 1.8 H8C
    To bude chyba urcite nekde jinde. Tak mala zivotnost neni normalni.
    Si myslim, ze cepy rizeni bezne 150tis. km vydrzi. Mas v prdeli neco jinyho, co posle do kytek ty cepy.
    Jako neni moc lepsich vyrobcu, co by vydrzeli dyl.
    Tobe samotnymu to neprijde divny ?
    Me by teda prislo.
  • Elkar
    nedělaj to ty podložky? bud mas smulu na spatny kusy nebo nevim. ja jezdim 80tkm porad na stejnejch a zadna vule tam nikde neni
  • Feki
    Mě bral Standa u Malečka v Hradci..Vozím je sice jen chvíli ale vypada to zatím slusne..(cca 2mesice) 215/40 17,zkus se zeptat jeho...;)
    poraďte, jaké čepy řízení dát na 20VT.
    -TRW po roce na sračku manžety a čepy KO

-teď sem dal MOOG a vydrželi 2 měsíce a jsou TOTAL na sračku...

už mě nebaví 4x do roka dávat auto na geometrii... :-/

má někdo odkaz na ORIGO FIAT? nebo něco kosmickýho, co chvíli vydrží...

mám 17" kola + 25mm podložky, gumy 215 42 17