Mala svetla vedle mlhovek nesviti??

• von Raven
    fiaty dycky svitily na hovno a vsecky ne jen coupe, kdyz se pripoctou zasrane plexi tak se da halohenama svitit na dalkovky a malokdo z protismeru blikne, mel jsme tam xenony 5000K a supa ani dalkovky se 100W se tomu nevyrovnaji, ted nejezdim v zime a v lete v noci tak mam zas halogenky ale staci jak zaprsi a nevidim nic
  • Feki
    To je podle mě nejlepší řešení..Zároveň xenony budou min rozpalovat to novy plexi který potom rádo tvoří po čase strukturu a trhlinky,stejně jako je ma 99,9% z nás..
    Takže novy plexi+xenony=nejlepší volba..
  • Elkar
    ok. no jsou dvě možnosti, když to nebude s halogenama aspoň trochu fungovat tak 4300K půjdou.
  • Feki
    Ja ti to chvalim,je super ze autu doprejes nové věci,jen ti říkám ze halogeny jsou v coupe uz jen proto,ze od 93'ho moc xenony nefrcely a tudis měli konstruktéři i mnohem menší moznosti než dnes..Proc myslíš ze v každým normálním aute dnes jsou ze série xenony?;) -svůj důvod to ma..a nejen ten z to lip vypadá..
    Jinak jak říkám kazdyho věc,taky jsem před koupi xenonu vahal,ale ted bych nevahal ani vteřinu..
  • Elkar
    jo to by bylo řešení, ale já chci kupovat nový origo za 6500/ks... protože nemám právě jen plexi v hajzlu
  • Feki
    :D jo jasne,takže v podstatě az budu měnit svíčky za ty co tam podle manuálu patrí,tak jsem nahranej pac se se stejným označením uz nevyrábí..:) Pak jedine auto odstavit protože kdyz tam dam treba brisky tak uz je to auto znehodnoceny neoriginalnima dilama,chápu to dobře?:)
    Jinak není lepší koupit za 1250,- spolehlivou sadu xenonu treba 4300K,5000K (aby to neslo moc rozeznat od halogenu) než kupovat novy plexi(světla) za 3-5000,- s nejistým výsledkem..?;)Kazdyho věc,s xenonama vidíš věci lip než s halogenkama..Není to jen o plexi..
  • Elkar
    hovno, tak já v žádným jiným nejel. proto se mi nechce věřit že když koupim fungl nový světla že v nich nebude nic vidět.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jenže FEKI ty to nechápeš. to už není seriový...
  • Feki
    Prvni vec do ktery jsem sel..xenony..Pac plexi neplexi,jel jsem v spouste coupe uz a u kazdyho ten svit stal za h.vno..:(
  • Kubajz20VT
    a já že mi to nějak málo svítí...:D:D:D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to víš že ne, radši se zabiju s origo světlama...
  • Elkar
    podle mě dobrý plexi a dobrý H1 a vidíš v pohodě. jinak by to nemohli vyrábět tak jak se to vyrábí, přece tam neudu cpát 100W žárovky nebo nějaký xenony který tam v originále prostě nebyly.

• Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Origo potkavacky?? Bal bych se s tim v noci. Kor za deste. Jakykoli 5000k xenonset a coupe vidi i za roh.
  • Elkar
    vypadá to zajímavě... se musí nechat...

ale budu věrný originálu.

jen doufám že se někdy dočkám toho že v noci s potkávačkama taky něco uvidim
  • Mertix
    taky tam mam diody, a je to lepší, než ty žlutý světýlka, v profilu foto...
  • Elkar
    no svítivost tý diody na ty parkovačky asi stačí co...? fotka by nebyla?
  • LUKE 1.8 H8C
    Normalne. Koupis LED diodu, ktera ma stejnou patici, jak bezna zarovka. Takze menis jen kus za kus. Ten pruh se na coupe nehodi.
  • Elkar
    jak tam narves diody? nebo celej ten prouzek jak se dnes dava...
  • LUKE 1.8 H8C
    to Kubajz20VT : Za ty cerveny muzes dostat peknyho flastra.

Ja tam mam bily LED diody, protoze ty nazloutly zarovky fakt vypadaji blbe a kdyz me jednou staveli policajti, tak se jim to nezdalo a rikali, ze je to nejaky do fialova :-D
  • Simarik
    jj policie si to myslí taky :-)
  • Kubajz20VT
    no já mám pozičky červený a podle mě to vypadá parádně.:-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    italská "závada" ?? kontakty v konektorech?
  • von Raven
    s nima jsou pak 4 svetla opticky do V a to zuzuje a to se mi nelibilo
  • Elkar
    no tak to je věc vkusu že, mě se ty parkovačky líbí
  • von Raven
    heh ted sem to precet spravne :D parkovacky je spravny nazev tech malych svetel vedle mlhovek :D proc to resis? to byly zarovky ktere jsem vypral po par dnech a do dneska jezdim jen na potkavacky a dalkovky, vypada to rozhodne lip a zadny bengos nikdy zadny problem nedelal, naopak jeste kdyz sem je tam mel tak me jednou zastavili a rikali ze nemam svitit mlhovkama :D
  • Tlama
    jestli ti svítí zadní lampy tak pojistkou to nebude
  • LUKE 1.8 H8C
    Pojistky jdou videt v tomhle vlaknu a jsou pod volantem.

http://www.fiatcoupe.cz/forum/technicke-dotazy/593 5-typy-rele-a-jejich-rozmisteni/
  • von Raven
    mlhovky myslim maji pojistky jak otevres bocni kryt u palubovky ridice, ne mezi vsema pojistkama....myslim...ale nevim to jiste, mrkni tam
  • Fugasik
    Nechto tak :D vypadá to hnusně žlutě....
  • Rascal1.816V
    Jeste jednou to projdu ale na kabelech nic nebylo videt.... Diky za radu
  • Elkar
    to sviti na tu první polohu NEŽ se zapnou potkávačky.

prohlídni kabely hned u toho, taky mi nesvítila, stačilo připájet upadlej drátek a ošetřit
  • Rascal1.816V
    Soucast mlhovky(mala zarovka vedle), predpokladam obrysovka? Asi se to ma rozsvitit soucasne ze svetlama hlavnima? Nikdy mi to nesvitilo...
  • Simarik
    to jako myslíš obrysovky ?
  • Rascal1.816V
    Prosim o radu kde mam hledat chybu? od zacatku co mam auto mi svetla vedle mlhovek nesviti. mam nove zarovky a prosel jsem pojistky a nikde nic.... Nemel stim take nekdo problem?