-
12:16:03 9.7.2010
ja mam zender, vlastni vyrobu a nejakou burzovku a nidy zadny polis nic nerek, jak je to plast a ne sekacka udu a nemas ani ostre hrany tak jsi v poho, sice d me jednou vrtali na technicke, ze proc tam mam mntazni penu pod laminem, tak sem rek ze to zvysuje pevnst jak jebnu do snehu a oni ze t nikdo nevi jak se to pri narazu rozpadne a ja je uklidnil ze vim jak se laminat rozstreli po narazu a s timhle vubec nebo na vetsi kusy a byl klid... ale na okna se atest hodi pkud mas folie jinak jebat
-
23:03:46 8.7.2010
já mám třeba komplet plasty ZENDER origo. a je na nich všude vyražený homologační štítek... a víc nepotřebuješ. na origo nárazník taky nemáš kartičku... a že je po mě už kolikrát chtěli vidět :-D tak jsem jim je ukázal. utřeš je nárazníkama, prahama a na laminátové křídlo a stříšku se už radši neptaji... :-D
-
23:00:26 8.7.2010
jako na těch laminátovejch rádobynárazníkách ani nic nehledej ty viděly atest možná z letadla, pokud jsou to poctivý plastový originály třeba od MS nebo Zendera tak tam by se asi něco pohledat dalo po netu, eventuelně zkusit oslovit přímo výrobce
-
22:25:52 8.7.2010
Atest (homologace)je vyraženy na každém dílu co je na autě, já to tak měl na Hondě (tuning) a i policajti si mohly utřít nos když jsem jim na každém tom dílu ukázal že je homologovany (atestovany) pro ČR... kartičku mám jen na folie na skle, ale i na těch foliích je značka homologace...
-
22:02:37 8.7.2010
Porad te mi prosim kde bych nasel na netu nejaky papir ci karticku ktera by slouzila jako atest na spojlery, vyfuk, kridlo ...