rezerva

• krisz
    Podla servisky tam malo byt 6-9liter ked rozsviti,ja klidne urobym v meste 50km(16vt)a potom tankujem,mimo mesto mi stacilo raz na 90km...
  • Elkar
    proto jak se rožne tak stojím v garáži a čekám na lowe a pak jedu pro plnou.
  • von Raven
    tak nejak rezerva by mela byt kolem 10 litru ale kazdy na tom umi najet jinou delku :D
    stejne je to nerozum tankovat u hladoveho oka, cek by rek, ze jak se rozne dat mu nazrat za 500 je stejne jako kdyz jsme na pulce dat mu nazrat za 500, ale neni, sice tahate vic bena s sebou ale kdyz tam honite chlustanec na dne nadrze tak sbirate akorat usazeniny a i cerpadlo neni uplne stastne...muj nazor, taky kazda prirucka teroisty rika ze mit malo benzinu je nerozum :)
  • Elkar
    na druhou stranu ta pomyslná "riska" není nahoře ve víčku takže možný to je.. já když tankuju že se rožne světlo tak většinou natankuju kolem 48 litrů...
  • von Raven
    nebo te Gonzo ojebali na benzince, ja taky na nekterych do 10 litroveho kanystru naliju 12 litru bena a nic nepreteka
  • Gonzo
    mne tiez dosiel este na 16V benzin rovno v plnej rannej premavke v strede krizovatky, celkom zabava:) Inak ked mi zacne svietit tak max 40 km urobim. Ale urcite by to malo stacit aj na viac. Pred dovolenkou som natankoval do nadrze 62,7 litra, nadrz je 63 litrova ak sa nemylim takze moc benzinu som tam nemal:)
  • Elkar
    přesně jak rika Simarik, ale hlavne ze to mam uz nalesteny v garazi :-D hned v pondeli az dorazi muj tezce nadprumerny plat tak hned k shellce a plnou 100 oktanovyho racingu.. dost bylo diety..

a OMW tu nikde neni... to je jak mcdonald :-/!
  • Simarik
    ještě nedorazila almužna takže momentálně testuju hladový voko :D
  • Belma LE
    No taky sem se zapotil když jsme odváželi coupé domu a nejmenovaj původní majitel mi ho dal se svítícím hladovým okem :-D :-D Hledat benzínu někde kde jsme poprvý, když sme našli ceduli a jeli podle šipky, žádná benzína tam nebyla, takže sme museli na dálnici a několik km po dálnici. Adrenalinek hned první den trošku.. :-D
  • von Raven
    vetsinou jsou rezervy na 100km ale pocitejte tak 25. Ale nechapu jak se rozne hladove oko, jak muze nekdo jet nekam jinam jak nejkratsi cestou na benzinku. V podstate nechapu jak se muze nekdo vubec drzet pod 1/4 ne tak jeste u rezervy :) Ted tu nekdo zacne ze mam plyn, jo mam, taky s rezervou, ale zivim dve nadrze a do rezervy jdu max v plynu a to jenom na jeji zacatek
  • Coupe73
    Ja taky tak. Rosviti se a max. 40km. Nepocitam rosviceni v zatačce. Ja tohle podcenil,když jsem auto koupil. Hups očko, ja to neřešil a řekl si že mam čas no a neuvědomil si že blbnutí s turbinou bude něco stat. Pak dálnice, skoro půlnoc,benzinka nikde,škub škub a už jsem stál v odstavnym pruhu. Pri mem štesti navic v mistě kde bylo omezení a o jeden pruh zůžení. Fakt skvěly "zážitek". Pak jen čekal na znameho s kanystrem za svodidly asi 30minut a myslel jsem že tam jsem 3 hodiny. A to vše 2 km od benzinky. Už si dávám pozor. :-D
  • Simarik
    já nejvíc na oko asi 15-20km ale to jen proto že sem si to nepohlídal a pak nebyla pumpa a já tlačil ručku nahoru už jen očima :D
  • Elkar
    no to je fakt, ale tak když se rožne tak to netahám do omezovače přeci
  • Elkar
    no to je fakt, ale tak když se rožne tak to netahám do omezovače přeci
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nevim, jak se rožne, hledám nejbližší pumpu a tankuju... hlavně to už začíná cukat, když tomu dáš G. a chudá směs je dost velkej strašák :-D
  • Elkar
    když se rozsvítí hladový oko, kolik najedete? nebo spíš... když ručička klesne úplně na poslední čárku, kolik je v nádrži, jak moc je jako by ten plovák přesnej v těch miniálních hodnotách..?