Střiky

• Suvis 1.8 16V
    Kanec14 už dávno nemá Coupé, ale Hondu. Bůhví, jestli sem ještě chodí...
  • Alejandro
    kianec: opravils to? aai mi to dělá to co tobě:(((
  • wejwy
    Kupte si škodovky, ty jsou na tý díry stavěný. Holt v Itálii nemaj takový tankodromy :-D
  • jarik22
    mam stejnej problem, pred zimou mi to opravovali ve FiATU ,prej snimac otacek, ted to dela zase,ale jen kdyz trefim diru pravim kolem:)
  • K0K1N 20VT
    Prej kvůli musollinimu :)
  • fotr 16VT
    Prostříkej kontakty k jednotlivým vstřikům a jestli to parkuješ venku tak klidně všechno k čemu se dostaneš.
    PS:opatrně při rozpojování, co kontakt to jiný patent.
  • Kanec14
    A nevis ktery presne kontakty? nebo mam vzit vsechny? protoze ja ani nevim ktery kontaky k tomu vedou...
  • fotr 16VT
    Prostříkej el. kontakty, z 90% je příčinou závad německá elektrika na italským autě. Je to prý kvůli Musollinimu, ale detaily neznám. :-)
  • Suvis 1.8 16V
    Že ty se snažíš mít tříválec jako já :-D
    Sorry za OT.
  • Kanec14
    Ahoj, mam problem, kdyz jedu a vezmu jenom malej hrbol nebo vymol (s tim ze se auto trochu zatrese) vypadne mi jeden nebo vice striku a auto zacne cukat a ma tendenci chcipnout... je to jako by vynechaly minimalne 2 valce, nemuzu prijit na to cim to je. Pres zimu se v motoru delali naky veci a koukalo se na to jestli je vsechno v poradku protoze uz pred tim jsem mel tenhle problem, po tom co se motor udelal to ustalo, a po 3 mesicech je to spatky... Pokazky kdyz to udela tak se rosviti na budikach kontrolka vstriky a sviti jeste dlouho po tom co se nic nedeje. Co s tim?