Baterka

• sebo 1.8 16V
    takže spustením klímy sa roztoči takže možno to bude dobre len asi je nastavený na tých 100C skúsim po jazde nechám na voľnobehu inak je ho problém dostať za jazdy do tej teploty nedosahuje ani 80
  • sebo 1.8 16V
    OK skúsim či sa zopne sam ak ne počkám nech to klesne a doma sa na to pozriem ak by nechcel zopnúť ďiky
  • Feki
    Ale neboj,taky jezdím v těch vedrech okolo 100'...voda..
  • Feki
    Nad 100 by to určitě lyzt nemelo..A nebezpečná nevím,asi tam co je vyznačena kritická hranice jako u všeho..
  • sebo 1.8 16V
    OK skúsim ne na voľnobehu aká teplota by bola už nebezpečná ? ďakujem
  • Feki
    Mě nějak těsně před 100..
  • sebo 1.8 16V
    Baterku som nabil ale mam otazku pri akej teplote motora sa ma zapnut vetrak na chladici? Nechal som to na volnobehu do asi 95C sa nezapol som raci vypol motor dik
  • sebo 1.8 16V
    Ja som tu novy a to som tu nasiel citam aj starsie prispevky .Ucim sa Dakujem
  • _ACE_
    Jak jsem psal odpojím baterku připojím a jedu nikdy jsem nic jiného nedělal a nikdy problém. Mám 20V atmo.Ten postup co píšeš se má použít pro základní nastavení,ale jestli nemáš předtím žádný problém mělo by to chodit normálně bez toho.Odpojení baterky na delší dobu maže chyby v řj.A alarm origo nevím ale logicky proč by měl tohle dělat výrobce musel počítat s výměnou baterky ta není na furt.
  • sebo 1.8 16V
    Tak som tu hľadal a našiel som 2 veci čo sa týka odpojenia baterky 1 alarm vraj začne pišťať a nejde vypnúť a zase po zapojení že treba otočiť kľúčom do 1 polohy a nechať 10 minút tak až potom naštartovať a nechať 10 minút bežať na voľnobehu Je to všetko pravda?
  • sebo 1.8 16V
    presne toto som chcel počuť veľmi pekne ďakujem
  • _ACE_
    Měl jsem odpojenou baterku celou zimu a po připojení bez problému stav jako dříve.A když něco dělám na elektrice odpojuju ji taky a nic se neděje.
  • sebo 1.8 16V
    My sa asi nerozumieme mne je jasne ze v zime ju uz mat nebudem ale trosku akumulatorom rozumiem ak by mala 14 V ale nebola schopna nastartovat ani sa o to nebudem snazit .A novu planujem kupit takze ak by tato neprezila ziaden problem Chcem vediet ci coupe uplne vpohode znesie odpojenie baterky na 2 dni a potom pripojenie alebo sa musi dodrzat urcity postup kvoli riadiacej jednotke a ostatnej elektronike
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to ne, tak kup rovnou novou. taky bys jí mohl vybít a už nikdy nenabít. ta to má za vteřinu půlnoc...
  • sebo 1.8 16V
    Mam uz slabsiu baterku chcel som ju skusit vybit a potom znova poriadne nabit ale na nabijacke .Je nejaky problem pri odpojovani?alebo daky postup aby nezblbla riadacia jednotka . tak isto jej znova zapojenie Ma nejako okolo 10V ale motor naskoci aj ked mam pustene svetla ale zimu by uz nezvladla .