geometria

• bobi
    Na zadu si skontroluj ulozenie ramena- dvihni auto heverom a silno zatahaj hore - dole. Ked tam bude vola, tak je KO ulozenie - toto nerobi dobrotu na geometrii.
  • sebo 1.8 16V
    Mno mam pekný papier z geometrie "ale" zbiehavosť prednej nápravy odstránili Masiel naklonene práve koleso a zadná náprava je tiež zbiehavá ale to je na úpravu závesu naprav aspoň tak mi bolo povedané hm a dosť dráhe
  • Syky
    my mame ted uplne funglovku 3D geometrii...maximalni bomba a masakr...lepsi neni...
  • Zouny
    Ravic inesperto: a kde si byl na té geo?
  • Ravic inesperto
    menil jsem ramena a byl jsem na leserove geo...za pul hodiny hotovo s protokolem 900kc
    spokojenost vse srovnaji fakt parada
  • sebo 1.8 16V
    Mno mne to bere vnutorne na oboch "idu k sebe " stredu som objednany na geometriu som zvedavy ci to nastavia
  • von Raven
    jo, sjizdelo se mi prave predni venkem, borci na geometrii rikali ze to je uz nevim co ale ze to nespravi, sem jim rek delejte co delate normalne dycky a tak delali a ejhle spravili vsechno do normy jak ma byt
    akorat jak jsem to snizil zacly se zase ojizdet predky ale tentokrat vnitrkem, tak sem tam sel zas a ze pry nedaji ty kamery pod to jak to mam nizke (11cm) toz sem se na to vysral, jak sem dal pak nove gumy tak uz to nedelalo. takze staci jinak jeta guma a uz se bude furt sjizdet jinak, pokud je od zacatku do konce pak se da rict jestli se sjizdi nebo ne
  • sebo 1.8 16V
    Mal nekto problem z geometriou prednych kolies ?