Svetlo v interieru (pred zrcatkem)

• von Raven
    technicke dotazy zatim nemazem vubec
  • EDDY®
    SMAZAT
  • EDDY®
    SCOUPE:
    DIKY, vse v poradku, uz je v aute.
  • von Raven
    viz dva radky niz a kdyz bude paralelne tak se z neho akurat zakuri, musis ho dat do serie at se odpory scitaji
  • Feki
    Jaj takový cachry..:)
    Co když na tu sufitku zvrchu od pólu k pólu napajim odpor?
  • von Raven
    to je dobre umistene, ale dozadu se nechodi vubec :D
  • EDDY®
    Jeste ti to pod tema sedackama lidi neroz*ebali botama? :) ..nebo se dozadu chodi jen "v leze"? :D
  • von Raven
    tak si tam dej pred to pidi odpor, mi to delalo taky a tak jsem vzal a koupil 4 trubicky ledek -asi 15cm maji (rikaji tomu nekde neony :) a dve dal pod palubku a dve pod predni sedacky a napojil na drat toho svetla nad hlavou a mam pri otevreni dveri podsvicenou podlahu a zaroven vetsi odber a vsechno zhasne... pozdeji jsem dodelal i zpozdovac a hasne to pomaleji :D
  • LUKE 1.8 H8C
    v kastliku, v kufru a na osviceni znacky je ta stejna patice jako nad palubkou.
    Ruzny Watty jsou. Samozrejme, cim vic, tim jsou drazsi a je v nich vic LED diod.
    Z hlavy uz si nepamatuji, kam ktera patri.
  • Feki
    Super no mě to nějak nevadí ze to sviti jen mi šlo o to aby mi to nevyzralo baterku nebo aby mi snad neshorelo auto přes noc..:)
    Jinak daji se koupit ty diodovy sufitky ruznowatovy?Nebo se dělají všechny stejny?
    A pak mě zajímá jakej rozměr je v kastliku a jak se k tomu dostává..Díky
  • LUKE 1.8 H8C
    Ty LED diody maji minimalni odber a v tech dratech je nejake zbytkove napeti, ktery je uplne nepatrne, ale ty LED diody uz na to reaguji.
    Taky me to nad palubkou porad uplne jemne sviti v prvni pozici (kdyz se to ma rozsvitit pri otevrenych dverich) na 0 to shasne uplne, ale neresim to.
    Baterka auta to nepozna.

Jsem to dokonce nachal rozsviceny v zime, kdyz byly ty minusy pres vikend venku a normalne jsem pak nastartoval a to baterka ma uz taky nejlepsi za sebou.

Ja mam LED diody vsude v aute, kde to jde :
    kastlik, kufr, porkovacky, osvetleni znacky ....
  • Feki
    Tak sufitky jsou na míste,koupil jsem 31mm a prihnul plisky,sviti pekne ale jeden háček to ma..Koupil jsem 2x 8,5 31mm 12V
    takle to tam je napsany.Ale když jsem dal jednu dopředu a druhou dozadu tak teď když zhasnou ty světla,tak ta zadní sufitka porat trochu sviti..Já vím ze jedna zarovicka byla 5W a jedna 10W ale co teď?Nic o Watech na ty krabičce nepíšou tak jak poznám ze kupuji tolika a tolika watovy??A když zmacknu to zadní světlo aby zhaslo za tmy v interiéru tak zhasne to malinký svícení,ale zase se rozsvítí trošičku to přední..Co s tím?
  • von Raven
    vetsi nevim ale mensi jo, je to na pliskach a budes je muset ohnout
  • Feki
    Jinou než 36mm tam nedostanu?- menší/větší?pac mám 2doma ale jedna je 31 a druha 39mm
  • Pietro-Scuderia Italia
    na www.ebay.co.uk maj za liber vcetne postovneho do cech.coz je 3O kc.
    staci napsat led 36mm do vyhledavani
  • Feki
    Ok ok mám to v merku jen ještě kdyby někdo věděl kde sehnat ty sufitky nechce se mi totiž platit pošta kuli taký kravine..Jinak díky moc!
  • EDDY®
    jj, ze strany spolujezdce podeberes cely plast z boku, jde to prsty(neboj se zabrat). Plastove "sklicko" je vlisovane zevnitr, to samotne nevydelas.
  • von Raven
    jj vidis to sem nenapsal :) ale pamatuju si, ze kdyz je clovek poradny mekous, tak pouzije jen ruce a myslim ze na strane spolujezdce tam zahakne co nejvic nehtu pod cely panel, a cely ho potlaci a pak vyloupne, jak to vemes subovaem za roh, tak ho pak muzes taky lepit zpatky :D
  • Fugasik
    Celej panel....a taky myslím že od spolujezdce.jsou tam také 2 packy plechové
  • Feki
    Ale to je docela dulezity..:) Podeberes...:) ale co?-jen to sklicko,nebo celej ten panel??
  • von Raven
    podeberes, zatlacis a potahnes dolu, ale ted nevim jestli zleva nebo z prava :D myslim ale ze ze strany spolujezdce
  • Feki
    Jak se dostanu dovnitř k ty sufitce?Nejsou tam sroubky nic tak nechci neco posrat,radši se ptám jak sundat to sklicko nebo ten panylek abych ji vyměnil..Díky
  • EDDY®
    Scoupe:
    Nejde se dovolat, mas email.
  • Scoupe
    svetlo taky mam za par korun tel 723886640
  • Fugasik
    jj tohle tam půjde...a taková je aji do kastliku
  • Feki
    Ok a to je přesně ten typ?Když objednam přesně tuto,půjde tam?Jinak moc díky!!!
  • _ACE_
    Například: http://www.tuning-centrum.cz/product/59771-sufitka -bila---super-light-2-power-led-36mm
  • Feki
    Díky ještě kde se to dá sehnat a za kolik?Nevím jaky tam přesně jsou..
  • von Raven
    nj a tem diodam se stejnou patici a nebo tem origos zarovkam se rika sufitka
  • Feki
    A jako ta se jen prehodi nebo s tím je laborovani?Myslel jsem ze se dělaj nejaký diody co mají patici stejnou jako ty žárovky co tam přijdou..
  • von Raven
    koupis sufitku s bilyma diodama, ja mam modre a je to supa, akorat t musis otocit at sviti nahoru do te paraboly jinak budes mit bodovku
  • Feki
    Kdyz jsme u toho,nevíte jak co nejjednoduseji předělat to světlo co sviti pri otevřených dveřích na čiste bílé?
  • EDDY®
    Uz jsem si rikal :)
    Neni to zivotne dulezity, ale rad bych to mel v cajku..

Diky
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jééé. já na tebe zapomněl... něco s tím udělám...
  • EDDY®
    Poptavka stale trva.
    ok, ale mohu si to přečíst až v noci. mám odpolední a nemůžu v práci na meila...
  • EDDY®
    Coupe20VT PLUS :-D
    Mas meila
    mám cena 300,-
  • EDDY®
    To mam tusim pod sedadlem ridice...

Jinak KOUPIM cely ten kryt se svetlama(idealne pokud ma nekdo se 3ma?, nevim jestli se vyrabely, ja mel jen 2..). Dam info do bazarku, ale kdyz uz se ptam..
  • Mertix
    možná 1 bude na čidlo centrálu...
  • EDDY®
    Nevite nekdo pls na co jsou zapojeny oznacene konektory na obrazku?
    (predpokladam ve vyssi vybave auta..)
    Ja mam jen ten 3ti, neoznaceny, k napajeni praveho a prostredniho svetla.

Diky moc.