Folie na okna

• Luis
    Tak už mam taky SunTec a jsem spokojeny, ve zlíně a udělal mi to znamy s razítkem atestu, s kartičkou za trojku. což je super :-)

jen holky mají smůlu že už neuvidí tak dobře krasavce jako jsem ja :-D
  • von Raven
    jj SunTek je opravdu dobry.. jak rikam hlavne jak se seseri tak musi byt furt videt venku i neosvetleny mamlas na kole a to sem videl pri zatazeni vsech oken se zatemnenim max co SunTek ma a to je 95%
  • Vojta
    VonRaven : Přesně tak..když folie, tak Sunteky ;-) Já jsem naprosto spokojen. Jinak dneska jsem projel kolem asi 5 policejních kontrol a jen si mě prohlíželi, ale nesebrali, tak snad to tak pude i nadále :-D
  • Syky
    smerf Zlin u hyundai se das do prava a jedes nahoru...bokem za kc...budu si jeste nechavat dodelat pruh na celni...
  • Luis
    syky kamo od koho maš folie? kolik jsi dal za kupéčko?
  • von Raven
    souhlas SunTek sou kvalitni, neposkrabou se, je na ne slusna zaruka, nepousti teplo, nemeni barvy, je pekne videt i za sera... osobni zkusenost, ted mam CPFilms a vse stejne, jen za sera radsi sundavam okynka.. pritom mam asi 70% zatemneni a zdaji se ze serem tmavnou, na SunTeckach sem mel 95% zatemneni a v seru sem videl, jediny problem sem s nima mel kdyz sem couval v lese, to sem ty stromy fakt nevidel :)
  • Vojta
    No záleží asi jak které folie. Já mám od Sunteku a ty zabraňují teplu hodně znatelně. Celý den mi tu před prací stojí auto na slunku a když odjíždím tak pohoda, žádný nepříjemný hic, jak např. u kolegy který nemá folie a musíme dycky 5minut větrat než se dá jet. Zabraňuje to 40% sluneční energie a 99% škodlivého UV záření. Takže to dobrá věc určitě bude ;-) Jinak tady máte nějaké techn. údaje. http://www.111autofolie.cz/start/Atesty.htm
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ale to zas nejde, protože v anatomickejch sedačkách se přítelkyni blbě roztahujou nohy... :-D
  • Syky
    pesne,porad hnusnej parak..akorat muzes bez starosti navic soulozit pred tescem,kdyz tam nejde videt :D
    ne... v létě je tam pořád horko jako kráva... černý, zrcadlový, je to fuk...
  • Syky
    presne tak...
    protože nejsou schválené přímo pro fiat coupe... sou to svině...
  • ZdenysM.L.
    Proč by tě benga prudili za sedačky?
  • Syky
  • Syky
  • Syky
    vcera me chytli policajti jak jsem jel rychle..u nas na zlinsku jezdi modra octavka bez majaku s kamerou..resil i folie a sedaky atd atd ale byli to dobri kluci nedali mi zadny flastr a jeli pryc takze v poho....
  • Edrig
    No,ty tmavší folie jsou problém.Měl jsem je a na křižovatce jsem do boků za šera neviděl takřka nic.Takže jsem byl skoro rád,že jsem je musel na STK shodit.
  • von Raven
    hosi na cernem aute sem mel folie zatemnenim 95% (cernejsi nez ta barva) a jediny bengos nebo celnik nedelal problem, dolu sly jen proto ze jak to ridila matka tak nevedela kam jede :D
  • Luigi 16VT
    Jelo: v Brně mi je dělal známej, jsou na Hybešce, pokud bys chtěl, zkontaktuju Tě.
    s tim atestem to neni pravda... pokud budeš mít od výroby čirá okna, jako že nikdo nemá, snad š120 (všechny novější auta mají okna temperována), tak bys na okno mohl dát folii s ATESTEM 8SD s maximálním zatónóváním 35%... pokud máš temperovaná skla z výroby, nesmíš na ně ani šahnout, ani je pokovit...
  • Vojta
    Já jim ujedu :-D
  • ZdenysM.L.
    Pánové atest na folie neexistuje.Když bude policajt chtít napaří Vám pukutu:-)))
  • Vojta
    já 3500 v Ově bez nějakých dohod..normálka s atestem na všechny :-) Akorát to mám tmavé jak sviňa :-D ale už sem si zvykl a je to good.
  • Syky
    Zlinsko 3200,-..vzadu nejtmavsi,ve predu jen o cislo svetlejsi,takze predky samozrejme bez atestu..
  • von Raven
    3500,- s nalepkama atest, nabizel sem to tu po dohode s kamosem co to dela pred rokem, kdo nezvanil ma (ostravsko)
  • Jelo
    kolik vás stály folie na skla ? A má někdo nějaký zkušenosti s někým kdo to dělá v Brně ? Díky.