startér 20VT, kde ho najít?

• JardaITC
    startér už je venku. Trvalo mi to cca tři hodiny, ruce z toho mám pomlácený a sedřený. Všechno jsem to dělal vrchem a fakt je, že ten jeden šroub byl hroznej.

Nakonec jsem se rozhodl, že startér koupím repasovaný od LUCAS. Sice je to dražší než ty co jste mi nabízeli, ale zase mám záruku. Krom toho už nikdy ho nechci znovu vyndavat:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    JJ:
  • JardaITC
    To si zejtra celkem užiju. Proč nemám favorita, kde to vymění i poloretardovanej...

Jinak je umístěn na tom prostředku jakoby pod sáním?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jde vyndat, ale na složeném motoru je to největší pakárna co existuje... drží na 3 šroubech. 2 povolíš ze spoda v pohodě, ale na ten třetí se dostaneš jen klíčem ráčnovým a ještě musíš mít ruce zároháky... je to fakt souboj nervů. jen ten 3. šroub jsem doloval ven celé odpoledne...
  • marcin
    Jardo ja som mynule menil hadicu na vodu co ide od bloku do termostatu,robota na 3h,ja som to robil iba na dvore,pred barakom,odporucam dat dole cele sanie za klapkou,a potom to uz pojde,moja skusenost,ak mas moznost kanal alebo zdvihak tak asi lepsie,mozno ma niekto lepsi tah ako vymenit ale mne toto pride najrichlejsi spôsob
  • JardaITC
    je to takovej šmejd zhruba na prostředku auta mezi motorem a kabinou (cca 30 čísel pod čidlem atmosferického tlaku) ?
  • JardaITC
    tak to mě jebne, tím pro mě i padá sraz, achjo
  • Simarik
    je za motorem, hodně chytře schovanej :-(
  • JardaITC
    Potřeboval bych vědět kde se nachází bo mi dneska odešel do startérového nebe a pokud by někdo měl, tak za kolik?