Směrovky neblikájí:-((

• amadeus69
    Měl jsem stejnej problém, všechno je v jednom relátku u řidičovo strany v boku palubovky. Zapni funknční blinkr a hned poznáš, které to je (mám pocit že je šedé).
    Rozeber ho a uvnitř jsou dvě cívky, jedna z nich bude mít určitě blbej kontakt (asi výrobní vada). Většinou se stačí té cívky minimálně dotknout a funguje, takže stačí ty pacičky na té cívce znovu přiletovat, nebo jí alespoň kouskem něčeho vypodložit, tak aby ten kontakt neztrácela ;)
  • Coupe73
    Teď si nejsem jistý jak to tam (v relátku) vypadá ale mám pocit, že tam jsou 2 cívky. Ale teď nevím, už je to nějaký pátek, co jsem měl rozebraný.
  • Coupe73
    Jo, mělo by to tak být. Pravá, levá a všechny najednou. Mě to taky občas vyskočí. Šáhnu tam rukou, přitlačím na kontakty a je zase chvíli klid. Budu muset taky s tím něco udělat.
  • ZdenysM.L.
    Coupe73: pravá i levá strana mají jedno relátko?
  • Coupe73
    Je to relátkem a nejdeš ho jednodušu. Zapni si levou stranu (ta co funguje) a na relátka si šáhni. V jednom to bude cvakat. Pak zkus vytáhnout, profouknout, popřípadě kontaktol a nasaď zpět. Když nepomůže tak nové relé.
  • ZdenysM.L.
    Celá pravá strana směrovek mě nesvítí.Levá strana je OK.Dnes se mi stalo ,že svítily stale uplně všechny směrovky stále .Kde je závada?Kde najdu relé směrovek a pojistky?Koukal jsem pod volant je jich tam jak naseto ,ale žádné popisky.