kontrolka vstřiků svítí-proč? 20VT

• Pietro-Scuderia Italia
    Tak je to jeste horsi Vaše cena s DPH 14328 Kč.Ty kravo...Za 2500kc by se vyplatilo koupit celi kamion a pak prodat dal.
  • Fugasik
    http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#PATH=3761801;80;172229;201823;2217300;2217301;2217302|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=3757740|PDPID=3757740|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|
  • Alejandro
    pietro, tak to je pálka teda:))za takovou "věcičku"
  • Pietro-Scuderia Italia
    Kdyz jsem koupil 20VT mi to taky nejelo,max speed byla asi 180km/h.Neverim ze se da sehnat za 2500kc nova origo bosh.Cinani taky vyrabej,ale nechtel bych zkusit.Ve fiatu chteli 12500kc.
    Spravny kod je 220454566159 od bosch
  • Alejandro
    Pietro-Scuderia Italia, hehe budeš asi dobrý diagnostik:)) mi řekli, že se to nové dá sehnat do 2500,-
  • Pietro-Scuderia Italia
    To neni mozny ze jsem se trefil :-) Jinak nova stoj ranec.Ja jsem v loni koupil novou origo bosh na Ebay.de za 150eur.A bylo to zadarmo
  • Alejandro
    tak to vypadá na "váhu vzduchu"-nechám vyměnit
  • Alejandro
    díky za rady, budu muset hledat zas místo ježdění:(((
  • Luxor
    Zkus diagnostiku a kdyz budes mit stesti tak Ti to tam vypise skutecnou zavadu, pokud ne, musis hledat... Rozsviceni kontrolky vstriku muze udelat asi tak 100 veci...
  • vevca
    LE 6q jsem se ted dival jede podle tacho mirne skopce pres 280 tacho
  • Pietro-Scuderia Italia
    Podle mne musis na diagnostice.Mohlo by to byt i vaha vzduchu.Funkcni 20VT jede tachometr vic jak 250km/h.
  • Alejandro
    je lambdasonda kaput? při zahřátém moturu a když tomu dávám se mi rozsvítí vstřiky, omezí mi to maximálku na asi 160 a asi i plnící tlak turba...navím čím to může bát....posledně jsem najel na dálnicic,sešlápl plyn až ja podlahu a rozsvítilo se to zas, zhaslo to kupodivu když jsme ubral plyn a ani tak mi to nechtělo jet víc jak 220 km/h (jede to coupe fakt 250 jak udává výrobce?lol)....začínám si být bezradný, mám asi štěstí na servisy kde pracují metodou pokus omyl...občas zhaasne po opětovném nastartování...slyšel jsme že si někdo vyřadil lambdasondu u coupe, nebylo by to řešení? taky mi říkali v servisu že lambdasondy se mají vypínat když se tomu dává záhul nebo co...nestalo se vám něco podobného? když mi to svítí a já na to šlapu,tak to cuká,střílí mírně do výfuku...