PC v coupé

• von Raven
    ja vim co je Pc :) snad to bezi na stabilnim os a puvodni mechanicke ovladace prevadely vsechno do elektrickych hodnot a ridila jednotka (fakt nevim jestli je to tak nebo ganz mechanicky) snad tam dodelal i poradnou diagnostiku kdyz uz ale porad davam prednost mechanickym ovladacum :D
  • TooM-As
    ravene pořád nechápeš .. tohle je všechno co si jen vymyslíš . Rádio , gps , dvd , atd ..
  • von Raven
    nj nj porad, ve vysledku furt <>vina :D ikdyz v kombinaci s navi bych to uz prekous, no
  • EDDY®
    Proto jsem prispevek pojmenoval "PC v coupé", ale nekteri nepochopili, ze Ravene :)
  • TooM-As
    nějakou dobu jsem se o tyto věci zajímal. toto není jen displej na ovládání topení . je to kompletní multimediální systém do auta. resp. je to standartní pc s windows , pouze menších rozměrů.jelikož je tam pc , s win. má to nekonečné možnosti, můžete si dát na střechu wifi anténu a servofat tam kde bude free z auta atd.

jinak není to náhražka 2din dvd rádií . tohle tyto rádia naprosto předčí , svojí variabilitou.
  • Feki
    To není iPad..
  • Suvis 1.8 16V
    Prý by to měl být i-Pad od Applu...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jenže na konci je to vidět. myslím, že to zvládá i video a radio a atd...
  • von Raven
    no nevim no, mechanicke jsou lepsi, kdyz mega display tak na video z dvd a navigaci a zadni kameru ale toto
  • EDDY®
    jo, v poho, jen me to zaujalo pri surfení..a je za tim kousek prace. :)
  • Kubajz20VT
    mě se to nelíbí..:-/
  • EDDY®
    Uz to tu nekdo ma? :D