Plast na nářadí

• POL 20VT
    ti napíšu na email..
  • vevca
    Asi tak hele je tam jen ta racna + ten orech a nejakej sroubovak kolik nabidnes
  • POL 20VT
    vevca: jak to mám chápat-jj MAM ale neprodám, nebo jj MAM prodám? Lidé tady mají spousu věcí?:)
  • vevca
    jj MAM ;)
  • POL 20VT
    přesně tak, a já sháním to pouzdro s nářadím, kdopak ho má a prodá?
  • vevca
    takze uvadim na spravnou miru: Fiat coupe- Diky uchyceni rezervy cili vypouklinou nahoru je zvedak umisten pod rezervou a je v poloze napul cili je chycen do drazky svmy sroubenimn a kraje heveru se vlezou do rezervy. Rezerva je uchycena plastovym cernym sroubem Naradí je v pouzdru ve ktzerm je racnicka + orech na srouby + sroubovak , tažné oko, myslim ze kleste.
    Bravo, Brava, Marea Punto- rezerva otocena vypouklou stranou dolu, veskere naradi je usporadanio v cernem plastu ktery se dava do vnitrni strany rezervy a sroubuje se na stred je tam klic na kola hever tyck an a hever, sroubovak, bodec, tazne oko.
    Jinak Hlavni rozdil podle ktereho to poznate je ze hever ma na sroubovaci strane paent velikosti sroubu aby tam sla racna a ma tenplech dso kztereho sroubujete ten tu plastovou matku tak je vyoko takze rezervu tam nejde dat naopak. Hever na Bravo brava ma plosku s dirou pro nasazeni te tycky na hever. a ten plechovej bazmek na uchyceni rezervy je nizko. Tot asi vse ;)
  • von Raven
    ja mam jiny nez ten tam na obrazku a soupnuty je v garazi :D
  • Inkvizzi
    chlapi:-D hoďte tady někdo prosím foto jak patří originálně zvedák:-D kam ho šoupnout.. :-D
  • Elkar
    koukám že mi tam pár věcí chybí
  • von Raven
    ja tam mam bombu :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak tak... taky mám jen plastové víčko... a cajk je v brašničce.
  • Simarik
    ty ten EPER bereš asi moc vážně, moje hadice ukazoval taky na modelu 1.8my :D
  • LUKE 1.8 H8C
    A co tohle ?
    Je to z ePERu na moje auto podle VIN čísla.
  • Simarik
    a ty si někdy viděl na Coupe ten plast ??? ten je totiž z Punta a to má jinak chycenou rezervu, přesněji obráceně, do ní se vloží hever a přikryje tímhle deklem s nářadím !!!
  • LUKE 1.8 H8C
    Nářadí mám v pouzdře fiat
  • LUKE 1.8 H8C
    Fotka uchycení rezervy a mě na autě
  • LUKE 1.8 H8C
    Jelikož jsem v autě neměl plast na nářadí, tak jsem se ho rozhodl starší koupit, ale napasuje mi to.
    Mám 1.8 5/98 a vypada to, ze to tam mam reseny jinak.

Jak to mate Vy ?

Prikladam foto pro predstavu.