Těsnění víka ventilů 16VT

• vevca
    tred jsem se dival ze predemnou uz cerstve tam davali nové těsnění :) ale pocitam ze asi krouzky ke svickam ne nebo ho jen objeli silikonem, kazdopadne netece ale ke svickam jo, jinak bych se na to vykaslal, ale budu lakovat ten dekl tak jsem si rikal ze uz dam novy, jinak denska jsem to koupil a asi nic tam davat nebudu jen o tesneni vypada to celkem schopne. :D
  • amadeus69
    Mě to takhle opatlal Patrik a je super to pak dostávat dolu :-/ Když máš nové těsnění a dobře dotáhneš nikde nic nepoteče
  • Luxor
    podle mě naprosto zbytečný... když dotáhneš víko správně tak nic nechčije... od toho je tam těsnění :-) ale tak si to vopatlej silikonem když z toho budeš mít lepší pocit :-)))
  • vevca
    jen pro jistotu i kdyz to dokonale odmastis a ocistis tak nikdy nevis jestli to tesneni nebude nekde pojeb, jen trosku aby to jen jakkdyby lepilo ne vrstvu
  • Luxor
    proč proboha oblízávat silikonem když máš nový těsnění? když ho nedotáhneš málo nebo nepřetáhneš tak to chc.t nebude...
  • vevca
    tak ja sem objednal tu sadu od Ajusy v MJcku za 430,- stejne to jeste obliznu silikonem ale doufam ze to aspon bude sedet :/
  • amadeus69
    Mě ve Fiatu za tuhle krásnou cenu, říkal že těsnění na Coupé po nich téměř nikdo nechce, měl ho dokonce jedno na skladě tak mi možná dal slevu :))

Koukal jsem že originál je trošku jinak řešenej než od toho Gotze, je o něco silnější rozhozně sedí líp.
  • vevca
    tak zitra kupuju tu ajusu a hotovo
  • Maarty
    Já umím ELRING těsnění včetně kroužků za 553.-
  • Innocento
    Jestli sedí kroužky ještě nevím...
  • Innocento
    Mrkni na MJAUTO. Je tam za 430,- s DPH komplet a máš to v Brně
  • vevca
    ted sem tam volal
  • vevca
    TAkze panove peknej pojeb PIse tad Amadeus cenu 350,- s krouzky pekny prd kurna, Brno Motortec je to za 404,- + 95,- jeden krouzek na 2,0 16vt a na 20vt je to 495,- + 95 1 krouzek kua jak je to mozny???? ze je tam takovej rozdil mezi fiatama???
  • amadeus69
    Nakonec mě zachránili tady ve Fiatu v Budějkách. Cena komplet toho originálního těsnění je 350 včetně kroužků a narozdíl od toho Goetze sedí perfektně :)))
  • Jelo
    REINZ dodává určitě s kroužky.

http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/motor/tesne ni/tesneni-pod-viko-ventilu/?skt=3804.1.0

http://eshop.autobenex.cz/showimage.asp?img=/FotoC ache/big/obrazky/009/153174101.JPG&lng=1&p lu=15-31741-01
  • von Raven
    ...a nekeri i s blbym rozmerem, takze nejdriv doma rozebrat a jedno vyndat a s tim jit do prodejny, venkovni sedi dycky ale to kolem svicek da zabrat, po netu bych tohle neresil :D
  • Schneczek
    jak jsem psal Goetze jako takove nedodává toto tesneni s temi krouzky, Elring, ajussa ty to dodavaji s tim. Corteco nebo reinz dodava bez.Kazdy vyrobce jinak.asi tak :-)
  • von Raven
    hmm no neco podobneho sem taky zazil, v ove u Kussiori ve Vitkovicich sem to nechal rovnou i menit, tak odrezali co drzelo, ocistilo se a ejhle venkovni tesneni ok ale to kolem svicek melo jinou velikost, tak litali nekde po ove az to sehnali, kde netusim, znacku nevim
  • amadeus69
    Tlama: a nevíš od jaké značky?
  • Tlama
    já kupoval v kelly a byli tam taky i ty kroužky..
  • Schneczek
    jj není zaco přece jen v oboru autodílů nějakej pátek pracuju tak není problém cokoliv vyhledat, či dodat, ale vše pouze nové :-)
  • amadeus69
    Super díky moc
  • Schneczek
    Bohužel goetze nedodává těsnění s těmito kroužky.seženeš je ale pod označenm elring el 433.630 stojí cca 70kč/ks bez daně.
  • Innocento
    Já kupoval na 20VT u www.mjauto.cz těsnění AJUSA a bylo včetně kroužků kolem svíček
  • amadeus69
    Mám takovej debilní dotaz :) koupil jsem teď těsnění od firmy GOTZE (jiné jsem ani nesehnal) a schází tam ty kroužky které to těsní kolem otvorů na svíčky :( Ty původní kroužky jsou už bohužel totálně na kaši.
    Tak se chci zeptat těch kdo to měnili, jaké těsnění kupujete vy? Případně jestli od téhle značky někdo to těsnění kupovala a tyhle kroužky tam měl/neměl

Díky moc