Uvaril jsem brzdovku-pomoc

• Martian 20VT Plus
    Kolem brzdové kapaliny koluje mnoho polopravd a mýtů :-)
  • von Raven
    taky sem nekde cet ze to s 5.1 jde misit ale taky jsem jinde cet ze 5.1 je silikonova a kdyz ji tam chcete nalit musi se vymenit komplet vsechny hadicky...pak babo rad, ale 5.1 je vecna
  • Tlama
    ted jde o to jestli to bylo tou brzdovou kapalinou- jestli jsi náhodou neprošlápl třeba hlavní brzd. válec.... nebo něco jiného -)
  • nocarret
    no já netvrdím že to nejde použít jen papouškuju co mě bylo řečeno, nechtěl jsem riskovat s tou 5.1
  • DooM 20VTLE
    Agresivni by byt nemela pac je mysitelna s DOT 4
  • DooM 20VTLE
    Ja pouzivam DOT 5.1
  • Martian 20VT Plus
    Tady máte malý přehled... http://www.swedishbricks.com/700900FAQ/Brake%20Flu id%20Comparison.htm Osobně používám Motul RBF 600
  • nocarret
    nene 5.1 už je moc agresivní, já vi mo brzdovce svý, kdo mě zná ví o čem je řeč že .-)) Moje doporučení je jakoukoliv DOT 4 ale nechat to udělat někde u profíků třeba v barumce kde na to maj mašinu, protlačí ti okruhem novou kapalinu bez našlapávání takže nehrozí zkurvení brzdovýho válce.
  • ZdenysM.L.
    Otázka je jak dlouho tam byla ta uvařená brzdovka?interval výměny je 2roky.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    DOT 5.1
  • k3lukas
    Vcera se mi stala nemila vec povedlo se mi po pulhodinove kudle uvarit brzdovku tak se chci zeptat jestli se to tu uz nikomu stalo na 20vt a jaky popripadne pouzivate brzdovky. Bylo to docela nemilo nastesti jsem ty brzdy proslap na rovince hned jak jsem zvolnil jinak to nechci ani domyslet kdyby se mi to stalo pred zatackou.