Loupání..

• Zdeněk
    zdravím všechny pánové potřeboval bych poradit kde je na 1.8 čidlo oleje motoru to od kontrolky je na filtru ale to druhé k budíku asi bude někde na bloku s vnitřní strany nemužu ho nikde najít dík
  • Feki
    Tyve jak telepatie,teď jsem oba dva měnil na obou stranách..Ale tohle od cepu nebylo..Bylo to i poznat na tahu motoru,dokud to nelouplo tak to nejelo vůbec..
  • Motyl
    Podívej se, jestli nemáš vymlácený čep řízení.
  • Feki
    Asi..Zjistil jsem ze stačí počkat než vypne sytic a až pak jet a nedělá to..Je mi to záhadou..:(
  • Luxor
    ze by to byl tygl? :-)

nebo spojka...
  • Feki
    Jaaaaaaj to jsem se zas zeptal..:DDD
    Loupne mi z toho za chvili hlava,to bude raaaana..:D
    Me jde zatim jen o to abych dojel na sraz a ze srazu..a ne na lane..;)
  • nocarret
    a neloupe ti v zádech to je taky takovej blbej zvuk, mě se po něm většinou nedaří narovnat .-)
  • Coupe73
    :-D .....třeba ti tam sedí veverka a loupe oříšky :-D

No hlavně,že umíme poradit...
  • Feki
    Jooo kez by,Paroubkovi bych se i zasmál ale když si vzpomenu na ten zvuk,je mi spis do breku než do smíchu..:(
    nikdo neví co by to mohlo byt???:(
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    ten tupej zvuk,,,,no to je Paroubek, klepající si na čelo při pohledu na preference.... ale kde vzal za tvym levym kolem, to je mi záhadou :-))
  • Feki
    Zdravím všechny..Vyskytl se další problém..:( Auto když rano nahodim,jedu a vždycky když preradim z kvaltu na kvalt,třeba hned z jedničky na dvojku tak v momentě co už tam mám kvalt a pustím spojkovej pedál a začnu slapat na plyn,chvilku jakoby nereaguje,nebo jako reaguje ale minimalne a hned se ozve takový hrozny loupnuti někde cca u LP kola..Hned na to začne plynule přidávat..Takle to děla než se auto ohřeje a pak v pohode..To loupnuti kde asi z těch mist,někde v motorovým prostoru a je to i dost hlasitý,takovej tupej zvuk..:( Co by to mohlo byt???:(