2.0 20V 99' palivovy filtr?

• sebo 1.8 16V
    ak je súčasnou pumpy dá sa prečistiť ale dlho to trvá je to také jemne sitko z plastu a v pumpe je sitko maličké tenučký drôt tak isto ide vybrať a prečistiť
  • Feki
    A když je teda soucasti čerpadla-jak se meni?A co za typ to je?Přece neexistuje bezudrzbovej filtr..
  • Feki
    Mám r.v. 98 a provoz červenec 99'
  • Motyl
    u 113kW je součástí čerpadla a rok výroby v techničáku nemusí být rokem výroby auta, ve švýcarsku, německu a já nevím kde, je datumem výroby datum uvedení do provozu.
  • Horajs
    a 1.8 r.v.2000 taky asi nemají palivový filtr?Nebo se pletu?
  • Feki
    To vím,ale verze 20V 98'+ to nemaj..:( a něco přece musí filtrovat to bahno...???...
  • K0K1N 20VT
    já mám r.99 a palivovej filtr mám pod plastem kterej je před zadnim pravim kolem. teda aspon myslim, že je to p. filtr, před týdnem jsem na to koukal ale venku jsem ho neměl.
  • k20vt
    ty novejsi modely už palivovej filtr vubec nemají....z vlastní zkušenosti to vím
  • Feki
    No my ho měli taky venku to čerpadlo už ale neprikladal jsem tomu vyznam,myslel jsem prave ze filtr je tam někde externě po ceste k motoru..A ze by po roce byl zasranej se mi taky nezdá..Ale preventivně jsem chtěl zlepšit průchodnost paliva,proto se ptám jestli to nějak jde,nebo jestli tak akorát muzu vyprat to sitko a šlus..Přijde mi ze něco to palivo musí filtrovat..
  • Feki
    Vím ze u tohodke modelu není klasicky před zadním kolem ale přímo nějak v cerpadle,ovsem jak vyčistit/vyměnit tento filtr?