-
22:20:19 1.7.2010
No hurá. Jsem sice v jednom ohni (proto jsem ten víkend nemohl),ale tohle je malina. Vše mám,tak se stav.
-
20:07:06 1.7.2010
Tak už zase jezdím ;-)
Byl problém někde v pojistkové skříni, svezly se s tím nějaký nový relátka a nový svíčky, ale už to jezdí. Teď ještě vyprat ten vzduchovej filtr...
-
19:06:11 11.5.2010
Jestli pojedeš do svého rodného domu tady u mne,tak zavolej a mrkneme nato.
Neohnul sis spínač v kufru na osvětlení ? Zkus to odpojit a uvidíš.
-
11:06:28 11.5.2010
Autoradio to nebude /neni no noname a uz je tam dlouho/. Ted jedu na tyden pryc a po navratu sezenu lepsi ampermetr/ten muj se mi zda trochu blbne a domnluvim se s vevcou / kteremu timto dekuji za nabidku/ a napisu mu mail a mrkneme na to.
-
19:38:11 9.5.2010
Jestli ti to děla rádio ,tak je na to jednoduchý fígl .. Prohod červený a žlutý drát mezi sebou ..
-
18:10:30 9.5.2010
zapoj ampérmetr mezi baterku a + a postupným odpojováním zjistíš co ti bere proud ve vypnutém stavu
-
15:28:56 9.5.2010
Sice nejsem elektrikar ale klidne se ti na to mrknu jen teda pokud tam nemas nejaky neznackovy NONAME radio zapojeny na klicek pak je jasny ze to odebira toto.
-
09:31:51 9.5.2010
Mám problém s elektrikou - asi mám někde v autě trvalej odběr, protože auto jede normálně, ale když někdy 3 dny stojí je baterka vybitá. Od původního majitele je tam ještě natahaná spousta kabeláže od hudby, která tam už není a je tam ještě autorádio a alarm. Potřebuju, aby se mi na to někdo mrknul a zrušil všechny nepotřebný dráty a ev. zkusil ten problém najít. Protože když to nenajdu, tak asi bude nutný natahat novou elektriku :o( a to bude asi mastný ...
Sám tomu moc nerozumím, tak bych uvítal rady na co se zaměřit, ale nejraději bych to někomu svěřil.