-
09:11:01 7.5.2010
asi to neunesl ten vykonový tranzistor co ti ovlada indučku (zapalovací modul) je to společný díl s indučkou maji společné chlazení ---je to ten černý obdelníček zespodu cívky,no a když ne to tak jednotka nebo obojí
-
21:32:58 6.5.2010
aka cievka to bola ak je tam vetrák a vôbec všetko cez 50W by malo ist cez rele.čo sa týka vetrákov daju sa zapojit cez teplotný spínač na chladiči a rele.bez problemov
-
19:18:41 6.5.2010
na jakou cívku?? jestli je kolega elektrikář tak by měl vědět že ventilátor bere docela velký proud- a musí být náležitě jištěn, zkus projít pojistky a odpoj to od cívek a nech spravit někým kdo má mozek
-
18:45:54 6.5.2010
zdravim
mám trochu problém a prosim o radu... nešel mi větrák na chladiči a kolega z práce, který trochu rozumí el. (já vůbec) se nabídl, že mi to napojí napřímo a zapojil to na cívku.. po nastartování se větrák točil cca 3 sekundy a pak nic a už nešlo nastartovat.. když jsme předtím měřili cívku, kolik tam jde, tak v poho 12V, ale teď pouze 2V.. mohli jsme něco před tím odpálit? řídící jednotku třeba?
ještě mě napadlo, jestli tomu nějak nebrání kod na klíči.. že ted nejde imobilizér, nebo tak něco..