jj turbiny taky kuchaji vsecko a davaji jen koncovy tlumic a parada a obycejna 1.8 udelana stejne a rachot neskutecny
jak rikam jestli chces zvyraznit zvuk tak klidne nech vsecko tak jak je az k zadnimu kolu, tam to za tim placatym trojuhelnikovym hrncem urez, navar trubku az k narazniku a tam jen men ruzne typy ladenych koncovek a je to nejlevnejsi uprava s nejvetsima efektama
výfuk
-
05:30:34 5.5.2010
-
22:16:20 4.5.2010No mě jen napadlo u Una jsem neměl středovej tlumič a kat, měl jsem pouze zadní tlumič a zvuk byl v pohodě skoro stejně tichej jen ostřejší a auto bylo trošku živější. Tak nic radši to necham. Díky
-
18:27:20 4.5.2010jo bude to ku*ewsky kraval nebudes ani jezdit, auto se ti bude klepat v neutralu a jak to orostujes tak ti pridou susedi neco omlatit o hlavu
hlavni kraval dela sundani toho hrnce pred zadnim kolem, vsecho ostatni dolu muze ale to tam nech
zkousel sem aspon 10 kombinaci a ted mam kat, rezonator, ten tlumic u zadniho kola tubku a placatou koncovku a uz se mi zas zda kraval dost velky, ale sundat ten predposledni tak to dela co sem psal.
penize v tom zlabku u rucky mi cinkaly jak sem to startnul bez neho :D -
16:16:55 4.5.2010Ahoj ja mam na barune,jen vykuchanej katr+ prostredni dil a pruchozi koncovku v zadu a je to sakra rachot hlavne od 3500 ot nahoru.jen mi prijde ze je to ted slabsi v nizkych otackach...
-
14:45:12 4.5.2010Ahoj, neví někdo náhodou jestli 1.8 s vejfukem od vlnovce až do zadu pouze s poslednim tlumičem dělá velkej rámus a jakej to má zvuk. Díky