Nestartuje

• von Raven
    to pri mojich kontaktech na baterce starter nekdy sel nekdy ani neskyt jen se rozly kontrolky
  • Horajs
    Měl jsem podobný problém,ale starter normálně šel,byly to zaoxidované kontakty na palivovém čerpadle
  • von Raven
    no mi se taky na felde jen roznou kontrolky a ani skyt kdyz jsou zaoxidovane kontakty na kablech od baterky... treba startnu a vyjedu z garaze ujedu 10km a tam uz ani ho.. to s emi stalo, sundal sem kontakty ocistil a frcelo se dal
  • Edrig
    No v baterce a jejich kontaktech to rozhodně není.To by se starter alespoň nějak projevil(cvaknutím).Spíš mám podezření na spínací skříňku,ale ta jinak pro všechny spotřebiče funguje.Snad až na poslední polohu-právě pro to startování (je asi vadná).Jinak dík za rady.
  • von Raven
    nebo zaoxidovany plusovy kontakt... felda mi vetsinou stoji a normalne startnu, zajedu ven z garaze a vypnu a pak uz treba nenahodim, ocistim kontakty a po problemu, nebo sekly starter, trosku s autem zakyvej nebo ho poklepej, nebo zmer napeti na baterce ale nekdy muze mit napeti a nema dost proudu na start
  • von Raven
    radio hraje? nesviti immo nebo neni pod nim mrtva zarovka?
  • Edrig
    Točím klíčkem-a nic.Starter ani neklepne..Naštěstí jenom zřídka.Takže asi nějaká oxydace.Nemá s tím někdo zkušenosti,kde to přečistit?