zadní světla

• Max
    moje ICQ: 259768253
  • Ales
    MAX - bylo by možný na tebe nějaký mail, zájem bych měl, až bych měl peníze, tak bych se ti ozval, možná už koncem měsíce
  • Max
    a takhle chci, aby byli vic dovnitr, tohle je foto z auta jedne slecny z Brna, tak snad se nebude zbobit, ze jsem pouzil kousek fota :-) a tohle jsou krouzky jen s jednou funkci a cena to by musela ric sama :-)
  • Max
    hella ma krouzky i s jednou polohou, o jinem vyrobci ani nevim, policie zatim zadny problem jsou to svetla pro tohle pouziti, dodani 2-3 tydny podle toho kde jsou zrovna na sklade, zalezi jak to budes chtit namontovat, ja jsem si k tomu dodelaval takovy krouzek na uchyceni, ale tim padem jsou svetla trochu vystrcena a proto ho vydelam a dam to primo na tu plochu kde je dane origo svetlo akorad tam budu muset vyvrtat jeste jednu diru neb na svetla jsou 3 srouby a original drzi jen na 2 sroubech. viz foto ted jsou trochu ven a chci aby zapadli vic dovnit bude to lip vypadat.
  • Ales
    MAX - v jakým stavu dojdou stačí jen nemontovat a jet nebo se musí něco dokoupit k montáži, kdybych měl zájem za jak dlouho by došli, nejsou problémy s policií?
  • Max
    na ebay, jsou podle foto, ale jen diodove krouzky s jednou funkci :-)
  • Max
    10 tis.
  • Bekr
    Max:a cena?
  • Max
    kvalita foto - je z telefonu :-)
  • Max
    ....
  • Max
    mam na to dodavatele, muzu zajistit, mam vsechny 4 diodove krouzky s dvoji funkci, to znamena ze koncove svetla sviti vsechny 4 krouzky a kdyz slapnu na brzdu tak vsechny 4 krouzky sviti jeste vic, chtel bych prijet na sraz, ale nevim jestli budu mit pojizdne auto, cekam na nove turbo :-(
  • Ales
    nadi - kdy ti asi tak dojdou a kde jsi je koupil?
  • Ales
    MAX - kde jsi je koupil a jak máš udělanou brzdu přes dvouvláknovou diodu?
  • von Raven
    sviti to dost? jak jsou jen diodove zarovky tak je to totalne nahovno pri trose slunka
  • Max
    Mam je, jsou super...
  • Ales
    Čau má tady někdo zadní diodový světla na svém autě, nebo zkušenost s nimi