sviecky denso irridium

• krisz
    Chlapci,kde mozem zohnat original sviecky Bosch wr6dtc?????Lebo na nete neni,Bosch take sviecky uz neviraba...Pise tam,ze len NGK vyraba take sviecky a to presne NGK bur6et,ale tie su trojpolove...
  • krisz
    Mertix-Cau,ja vcera som kupil kable Bosch v autostangly za 980kc,su hrubsie ako originaly,urcite budu dobre...
  • Mertix
    krisz-nemáš odkaz na ty kábely?taky budu shánět...
  • krisz
    Diky chlapci,tak denso radsej nie...Aj madari mi pisali,ze zbitocne peniaze,a kazdemu najlepsie bud originaly alebo NGK,tak vyskusam NGK platinum a hlavne nove kable od Bosch,uvidime...
  • Brano20VT
    ak nevieš čo s peniazmi tak si kup Densa , ale budu to vyhodené peniaze
  • Aljaška
    2,5 V6 např v Alfě 156 má 190 koní, ty svíčky jsem měla a rozdíl nulový:-)Jedinej rozdíl byl v ceně, jedna stále přes 500:-)
  • von Raven
    zvasty, na LPG jsou specialni postribrene svicky a uplne jiny odtrh (0,65) na benzin je 0,95-1,05mm nelze laborovat napul, musis si vybrat na ktere palivo se nastavis, jinak nepojede dobre ani jedno
    platinove maji kvalitni elektrody a navic je ta stredova zuzena a tim jde o mensi namahani civek a lehci preskok jisky, od doby platinovych jsem nespalil ani jednu civku
    svicka musi splnovat spoustu parametru, nestaci ze ma jen stejny zavit a jde tam nakroutit
  • JP
    Na Coupé mam Bosche, který tam podle manuálu patřej. Nechápu co by měla svíčka udělat za zázrak, prostě buď zapálí nebo ne. Jsou tady individua, co maj v Coupé LPG, tam asi nějaký laborování smysl má, ale jestli máš Coupátko fsérii, tak kup sériový svíčky a o nic nepřijdeš.
  • JP
    Denso Iridium mam na Alfě, protože když jsem je kupoval, tak bylo všech 8 za +-2kkč, zatimco originály stály asi 2x tolik. Rozdíl neznatelnej, pokud vůbec nějakej. Uklidnil se volnoběh, ale to přičítám spíš tomu, že ty starý svíčky byly nejspíš ještě origo z výroby a minimálně 2 z nich podle mě skoro nemohly fungovat...:)
  • von Raven
    o briskach jsem psal, maji hodne velky katalog na vsechny auta a motorizace, novinka je brisk all-line a je taky na coupe, ale tu sem po 4tis km fakt usmazil, nezvlada delsi jizdu pod plynem a vynechavaji valce
    naproti tomu me premluvili na brisk platinum jednobod a taky na muj motor a vyrobce pise vydrz az 90tis km a aktualne to tam mam 15tis km a nepozoroval jsem zadny problem a tocim az do cervena, spis bych rekl ze sou i lepsi jak ve fiat manualu doporucene NGK BKR6EKC, takze ja priste zase koupim brisk platinum na muj motor
    cenove kolem 180/ks
  • Feki
    Budu ted davat Platinovy Brisky,pak sdelim klidne dojmy..;)
  • krisz
    A sviecky brisk???Predtym som mal uno 1.4Turbo,kupil som tam take sviecky brisk premium,a sakra to ovela isiel lepsie,to bolo znat,ale vydrzali len 20000km :-(..No neviem uvidime potom,zatim tam mam 3polove NGK za 700kc 4 kusy,a dobre su...
  • POL 20VT
    krisz: irridium jsou naprosto vyhozený prachy,osobně po zkušenostech bych nešel už ani do docela drahých brisk platinum, kup klasiku co tam patří :)
  • Jelo
    Já je mám. Jede to v pohodě bez problému. Ale za ty prachy bych si příště koupil něco jinýho :)
  • Innocento
    Já je měl kdysi na 16VT a jelo to normálně. Žádný +, žádný -
  • Zdeněk
    taky mi to na densa nejelo skoro na každé křižovatce při zdělání nohy z plynu to zdechlo musel jsem z novu nastartovat ani to tak netáhlo tak jsem tam dal zase jak před tím svíčky beru ultra a bez problému ty densa jsme dali do punta ale i s tama jsme ich museli vyhodit taky to špatně jelo dej tam radši předepsané svíčky beru champion bosch
  • von Raven
    brisk platinum, bosch super6 nebo champion, to co patri podle katalogu na dany motor, ostatni sou vyhozene prachy za smejdy nebo za predrazenou znacku
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    ja koupil z mladicke nerozvanzosti svícky na doporučení 800kc/kus a byly to vyhozeny prachy... trochu to je lepsi, ale ne za 4000,-
  • LUKE 1.8 H8C
    Zatim vsichni, co je koupili rikali, ze jsou to vyhozeny prachy.

Jsi cetl urcite nejaky reklamni clanek :-)
    Jinak na 2.5 V6 , ktery mel urcite pres 200 koni (nevim, co to bylo za motor) je 5 koni uplny nic a pokud budes mit stary prepaleny svicky a pak das jakykoliv novy, tak ti to taky prida na vykonu, ale pokud nevis co s prachama, tak si je samozrejme kup :-)
  • krisz
    Caute..Skusal uz niekto sviecky denso irridium???Lebo som pocul,ze su vynikajuce,a cital som na nete,ze v motore 2.5 V6 na brzde dal +5koni...za 1300 korun 4kusy podla mna dobry vyber,ked da min.5koni...