Central nefunguje

• LUKE 1.8 H8C
    Se pod to sedadlo mrknu. Jsem si rikal, co je v te cerne krabicce :-)
  • von Raven
    jj taky moznost, verze 98 a vys to maji pod sedadlem ridice a zezadu tam neni problem do toho kopnout
  • Simarik
    sem si vzpoměl že jednou mi nešlo zamknout auto,nereagovali ani zámky a měl sem blbej kontakt v jednom konektoru pod sedačkou na jednotce ! všechny sem vyndal,zkontroloval PINy a zase vrátil a od tý doby už to neudělalo !
  • von Raven
    tak to bych sundal tapec a povolil napeti v tech tahlech a pri jednom prostrikal zamek
  • LUKE 1.8 H8C
    V zimě mě to dělalo vždycky. Na to jsem si zvykl, ale teď už to nepřestalo dělat ani v "létě". Jak se k těm zámkům dostanu ? Jsem to ještě nikdy rozdělaný neměl.
  • von Raven
    tak vem to logicky, kdyby to byl kablik na odemykani nekde skripnuty tak to odemyka pokazde z kazde strany
    pokud odemyka na jedne a po klicku a z druhe obe zamkne je to v mechanismu zamykani klickem na te strane, kde to nejde, takze bych hledal bordel v mikrospinaci nebo zkusil povolit ty tahla od klicku
    kdyz jsou tahla hodne utazene tak to takhle blbne v zime ted uz je teplo, takze vic vsazim na bordel v kontaktech, jiny napad nemam
  • LUKE 1.8 H8C
    to Raven : To jsem samozrejme zkousel a porad stejny. Predtim me to delali dvere u ridice a ted me to zacali pro zmenu delat dvere u spolujezdce :-(
  • von Raven
    co treba bouchnout znova dverma od spolujezdce
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem vcera menil packy pod volantem a jak jsem mel odpojenou baterku a znova ji pak zapojil, tak uz to "funguje"
    U spolujezdce, kdyz to zamcu, tak se to hned zase otevre, u ridice dobry, tak nevim, co s tim.
    Jinak okna funguji normalne.
  • von Raven
    pod sedackou ridice mam krabici co ovlada i okna, fungujou ti okna?
  • Jindřich
    Pod sedačkou řidiče
  • LUKE 1.8 H8C
    to Raven : pojistku jsem nasel urcite spravnou, je to tam hezky citelny a kdyz uz jsem se tam dival, tak zadna nebyla spalena.

to Simarik : mam original. Kde najdu jednotku dalky ?
  • Simarik
    máš originál nebo dodělávanej ? mě to udělalo taky,stačilo sundat kryt z jednotky dálky a zmačknout tlačítko, nebo je k dispozici servisní tlačítko.
  • von Raven
    a nasel jsi tu spravnou pojistku?
  • LUKE 1.8 H8C
    Pojistka pod volantem je v poradku a jsou mrtvi, jak dvere, tak tlacitko na palubce. Proste totalne central nereaguje.

Nevite nekdo ?
  • LUKE 1.8 H8C
    Nejak me prestal fungovat central. Musim zamykat klickem obe dvere.

Nevite nekdo, cim by to mohlo byt, pripadne, co zkontrolovat ?

Diky za rady