Ztracený výkon

• Ice-Man
    já nemám coupe já vím prd co tam je ..
    jen muj poznatek z jiného vozu..

• von Raven
    jeste me napadlo, ze jsem jednou tim vikem co kryje civky skripl na boku kabliky co vedou k civkam a obcas to probilo :D
    musi s nima jit volne pohnout vpredu i vzadu
  • Tlama
    ono je taky možný že na volnoběh to ty cívky udýchají- ale jak se zvíší otáčky tak přestanou dávat a jelo by to na 3-4 hrnce čemuž by odpovídalo to tvé prdění a kuckání motoru
  • Ice-Man
    svíčky kabely nebo rozdělovač...

mi to teda na autě dělalo naopak první kuckalo ale jak vyletěly otáčky tak se to chytlo... zkus sundat víčko rozdělovače a zkusit vůli....
    normálně by se to mělo hýbat minimálně.
  • Kubajz20VT
    no to já už se ani předjíždět nepokoušim pač vždycky když přišlápnu trochu víc plyn tak to začne škubat a když maličko povolím ten plyn tak se to jakoby trošku chytne..
  • von Raven
    mi jedna chcipala asi pul roku, nikdo nic nenasel ani diagnostika, nebyla uplne mrtva, proste sem tam vynechala dobu, sem tam i nekolik a zas naskocila..idealni pri predjizdeni
  • Simarik
    když ti odejde cívka tak to neznamená že to pojede na 3 válce ! já měl na 1,8mě 1 ko a chyběl výkon, jinak motor běžel na taky na 4
  • Bystroch
    Oprava přechozí zprávy:Auto jede normálně na 4 válce
  • von Raven
    pockej az vychladne, startni na 5s a jdi si pak sahnout na svody ktere jsou studene a tam sou kaput civka nebo dve
  • Bystroch
    For Fugasik: Jsou tam dvě nový a auto nejde normálně na čtyři válce.
  • Fugasik
    Amerika,víc to žere a hovno jede :D
  • Fugasik
    cíííííívka:o)
  • Bystroch
    Měl bych takovou prosbičku.Moje 1.8 16v naprosto přestala jet a začla hrozně prdět.Mam dojem, že mi ruply svody, to by teoreticky vysvětlilo ten zvuk, ale vůbec netušim proč to nejede.Porďte prosím čím by to mohlo být.