20VT vs. MBC

• Simarik
    Marcin: mám ten jednoduchej od Krosmena a tlačím pořád 1b :-)
  • marcin
    takze som vcera vypojil,ten MBC od HPP,a napojil priamo od podtlakovej hadicky blow off ventilu na WG,turbo nenatlacilo viacej ako 0.3baru,dnes som zapojil naspät a Tlak opet na 0.9baru,takze ako dosiahnut aby to tlacilo aspon 1.2?vyvod z turba nemam je tam iba zavit ale neni to prevrtane cele,myslite ze by to pomohlo napojit ten podtlak priamo na turbo a nie na hadicku od BOW?
  • krosmen20VTPLUS
    OK :-)
  • Simarik
    a 1 pro mě pls
  • Mertix
    skvělý, 1 mi pls rezervuj:)
  • krosmen20VTPLUS
    MBC by měli v pondělí být hotové......
  • Simarik
    hehe to mi něco připomíná, palivoměr má 2 čárky a to mu musí stačit na 14 dní =D
  • Mertix
    joo, ted nemam na beno, ale to příde:)
  • krosmen20VTPLUS
    tak koukej něco pořádnýho natočit a ty rozjezdy vypiluj :-)
  • Mertix
    krosmen20VTPLUS-oki, cca za 2 týdny se zastavím, a uplně to vše dorovnáme, děkuji draku, jinak ještě to jezdí, a luxusně pořád¨:)
  • krosmen20VTPLUS
    ty toyota stránky to jsme my....Mertix,situace se lehce změnila a MBC nepotřebuji,sedma je rozkouskována,vaří se do ní rám a upravuje se tak aby zvládla větší nášup výkonu :-) takže žádnej spěch s MBC,já jsem celou várku vyprodal a nyní je objednána ve výrobě nová várka.....
  • Mertix
    tak mi máme asi jiný, ten, jak je ted v bazaru...
  • k3lukas
    Me to delalo to same tak jsem ho vyhodil a dal jinej. taky mi napsali to same ze jsem jedinej kterymu nejde. :D
  • Hanz16VT
    Nějak mi sem nejde hodit odkaz Simi.Na seznamu napiš do vyhledávače:manual boost control a hned první odkaz.Jsou to stránky toyota clubu.

Po negativních zkušenostech s domácími výrobky,které se sice blyští chromem a eloxem,bohužel funkce žádná,jsme šli cestou projekce a vlastní výroby mbc. Regulace v rozmezí 1-30psi,doživotní záruka. Cena 699,-

veškeré opravy-autodílna Dobříš
  • Simarik
    Hanz: a ty máš jakej ?

Mertix: teď určo nee, nemám známku a ani love na benzín. musel sem nechat opravit altik :-(
  • Mertix
    krosmen20VTPLUSNebudeš mít cestu Prahou?vrátim Ti ho, a než budeš mít k prodeji ty Tvoje, napíchnu tam nějak ten origo, to mě mrzí:(
    Simarik-ok, budeš někdy v Praze?
  • Hanz16VT
    Já to mám teda taky zapojený jinak.Žádnej vzduchovej přepad,ale naopak když tlak přetlačí kuličku jde na westgate a začne otvírat.Štelování bez problémů a plynulý.Tohle zapojení mi přijde zbytečně překombinovaný a je logický že se musí špatně seřizovat.
  • Simarik
    Mertix: joo to by chtělo aspoň bych věděl a pořešil to poštou nebo osobně taky :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Já sem ten HPP vůbec nepochopil jak funguje můj se zapojuje do systému je v něm kulička s pruživou a šroub kterym to přitahuješ....Jen je nyní nemám,zadal sem zas výrobu,sám bych ho díky tomu že sem funkční půjčil ho potřeboval na sedmu.....
  • Mertix
    nesjedeme tam nějaký Pražský, jestli ho maj osobně?
  • Simarik
    jediný co mě napadlo koupit jinej systém, nee kuličku ale jehlu, mohlo by to pomoct ? nějak pořád nechápu co na tak jednoduchym vynálezu nemůže nefungovat !
  • k20vt
    Já jsem si koupil před rokem ten co prodávají v HPP o kterým se tu píše. Už od počátku jsem měl stejný problém, buď je zavřený nebo jen maličko pootočím a tlačí naplno. S výměnou turba za větší už je to absolutně neregulovatelný a neustále to tlačí naplno ať už MBC uplně povolím a nebo utáhnu. Poslali mě novej a zase je nefunkční, všechny hadičky mám zapojený dobře, pokud tam vrátím původní elektronický regulátor, tak funguje.

V prodejně mě pořád vtloukají do hlavy, že já jsem jedinej tady v ČR, kterýmu tento MBC od nich nefunguje.......
    Zrovna ho znovu vracím a budu chtít peníze nazpět za který si pořídím něco funkčního a totéž doporučuju i ostatním.
  • Simarik
    já ho mám zapojenej takto a zavřenej tlačí 0,5 a jak s nim cuknu jen malinko tak neomezeno :-(
  • marcin
    no ani mne velmi nefunguje pusti maximum 1bar,ale zase tdo neho sa to da pekne nastavit
  • Mertix
    Měl sem to u Krossmena, a ten mi tam zatim dal jeho zápujční, že to nešlo, a ten je stejnej, jen značkovej, a až bude mít Krosmen ty svoje, tak si pro něj pojedu...jen nevim, jestli je spatnej, nebo nevhodnej, asi ho pudu vyreklamovat.
  • Simarik
    nj tak ten právě mám :-(
  • Mertix
    Nemáš ten od HPP?Ten mi nefunguje.
  • Simarik
    tak a teď dotaz k věci ! buď je zavřenej a dává 0,5b nebo ho povolim jen malinko o 1 zoubek a přelejzá 1b a jde dál tak už sundám nohu z plynu. čím to ???????? proč mi nejde nastavit třeba jen 0,8 nebo 1 a dost ?
  • Tlama
    lamko -)