Hadr pod kapotou?

• Honza
    když na lak pere sluníčko -obzvlášť na tmavej, tak ten je víc rozpálenej, než od mtooru.. i bez hadru..

primární účel je tlumit hluk a zachytávat bordel, kterej je príma, když ho otřeš hlavou apod..
  • amadeus69
    Taky jí tam rok nemám, ale něco bych tam dát chtěl. Ta deka totiž izoluje to horko co jde od motoru a když tam není tak se kapota dooost ohřeje a to asi laku na ní nedělá moc dobře.
  • Aljaška
    já si nechala ušít u čalouníka novou hadru- z nehořlavé černé koženky. není to tak hnusný jak s tou originál. Páč tu mě rozřezali, když dělali výdechy a byl to hnůůůs fialovej:-)
  • Coupe73
    Já jí tam taky neměl a v poho. Už jsem si jí tam ale dal. Vypadá to líp a jak píše Mertix, trochu to i tlumí hluk.
  • Mertix
    já už to tam nemam rok, a bez problémů, myslím že by to tam mělo být hlavně kvuli tlumení zvuku z motoru.
  • Hanz16VT
    Chlapy,hlavně ti co máte laminátovou kapotu.Je nutnost z nějakýho důvodu vozit sebou tu hroznou deku co je zespoda kapoty?Když se sundá co tomu říkají ty kabely co vedou napříč nad motorem ke světlům?Díky.