Vyvrácená sedačka

• Kefalín 20V
    Mám ho rák, hlavně proto, že se dá využít na všechno. Používal jsem ho na stavbu, teď ho používám jako rodinné auto s dětskou sedačkou vzadu. A už ho mám i uklizený a dělám údržbu brzdy, ramena atd...
  • Coupe73
    No to si děláš prdel ne ?! Coupe, montérky a stavba, to sorry, ale to nejde do sebe. Si kup za pár kaček Punto, nebo Bravo-a. Stím můžeš jezdit stavbu, provoz budeš mít levnější a nebo něco podobného. Že ty to auto nemáš rád?!
  • Kefalín 20V
    holt když nemáš jiný auto, tak v něm musíš vozit stavební materiál a chlapy na stavbu. Proto taky měním sedačky, protože jsou už nevyčistitelné, ale ostatní to přežilo v pohodě.
  • Luxor
    coupé jako náklaďák :-)
  • Kefalín 20V
    fotil jsem to těsně před tím, než jsem to uklidil a když jsem si toho doma všimnul tak se mi nechtělo znova do garáže fotit když už jsem tam měl přidělané plasty. Ale čekal jsem, že takováto reakce určitě přijde. Předělával jsem byt a coupé jsem celou zimu používal jako náklaďák a podle toho to taky vypadalo, ale už je to ok.
  • Coupe73
    Kondom nééé.....tož já si připlatím, já gumičku necu :-D :-D :-D
  • von Raven
    sorry ze odbocuju od tematu a neporadim, ale v tom bordelu co tam mas dookola sem neresil sedacku, ale jestli tam treba nenajdu i pouzite kondomy :D
  • Kefalín 20V
    stará 2
  • Kefalín 20V
    stará 1
  • Kefalín 20V
    nová 3
  • Kefalín 20V
    nová 2
  • Kefalín 20V
    Ahoj posílám fotky nové sedačky u řidiče i staré sedačky kterou mám ještě u spolujezdce.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no právě. na těch cos je koupil nemuseli být... nafoť to a dej to sem. já ti hned řeknu...
  • Kefalín 20V
    Díky
    zkusím se podívat na ty podpěry, ale měnil jsem to celé i s kontrukcí pod sedačkou.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    už jsem to tu kdysi psal. dělali se minimálně 2 drhy pojezdů. a ty jedny mají vzadu takové podpěry... pokud jsi třeba koupil sedačky a namontoval je bez těch podpěr, tak je jasný, že se zalomili dozadu... jinak ty sedačky jsou rozebratelné a ty konstrukce pokud nejsou na šrot jdou narovnat...
  • wejwy
    No s fotem to bude horší, jsou na chalupě uklizený v regálu. Jinak jsou zachovalý, nikde nejsou odřený ani potrhaný.
  • wejwy
    Kdyžtak bych měl sadu látkových sedaček z Coupe rok 2000. Cena 1200,- Ml. Boleslav
  • Tlama
    asi ne- bude zlomená nebo ohnutá konstrukce
  • Kefalín 20V
    Ahoj, prosím o radu :
    mám vyvrácenou sedačku u řidiče. Hlavně na pravé straně je hodně. Moje byla roztrhaná, tak jsem tam dal novou z auta bouraného na zadek, ale asi při nárazu to řidič asi vyvrátil a všiml jsem si toho až teď. Je tam něco čím se to dá vyštelovat?

díky za rady