Jakou ma te baterku v coupe???

• Elkar
    já si myslím že 74 se tam teda nevejde, přesně ty stejný obavy... proto max tu 60ku, navíc v létě by teoreticky stačila nějaká 48 a v zimě by i 54 měla bejt v pohodě. čili předepsaná 60ka musí bejt optimální.
  • Coupe73
    Petře tak mi ji vem a přes příští týden se u tebe stavím, ok?
  • Scoupe
    tak dnes u me byl jeden 20VT plus a ten tam tu 74 mel ale u 16VT mi prijde mene mista kvuli te predni trubce k filtru volil bych tu 61AH
  • Coupe73
    Tlama-dík za informaci. Nejsem znalec, takže dík za radu.
  • Tlama
    Coupe73-velikost kapacity akumulátoru nemá nic společného s možnostmi alternátoru dobít či nikoli- snad jen doba kterou potřebuje k max. dobití je delší ale ty ji- pokud máš vše v pořádku a startuješ bez problému nikdy nevyplácáš do mrtě- takže se toho bát nemusíš
  • Coupe73
    Jo to by šlo. Stavil bych se jak jsme se domlouvali od pondělka za týden. Ale teď váhám jestli tu 74 a nebo 61. Nejde o cenový rozdíl, ale o ten rozměr. To by jsi, ale mohl při koupi vědět.
  • Scoupe
    no nebo jak sem ti vcera psal ten cenik muzu ti ji tam koupit a pak si ji u me vyzvednes..
  • Coupe73
    Petře, budeme potřebovat rozměr toho co můžeš mít. Pokud by tam šla tak ji hned beru.

Jen snad otázka...Není ta kapacita už velká? Bude se stíhat bez problému dobíjet?
  • Honza
    jednoho času tam byla.. ale kapacita je občas zavádějící... protže teď mám baterku se skoro stejnejma parametrama a je poloviční.. jak váhově, tak rozměrově... stejně tam šoupnu 14Ah z motorky vážící 2kg, místo 15:)
  • Scoupe
    jde mi o to zda se do 16VT vejde bez problemu baterka se 74Ah dekuji za odpovedi..