Taky zpusob..:)
Nebo je tu takova sekce rady a návody a tam se můžeš taky lecos dočíst o výfukový soustavě..;)
zvuk 20 VT-šílené ticho
-
10:21:39 10.4.2010
-
20:12:28 9.4.2010no jestli máš flexu a svářečku tak zdarma
-
20:10:33 9.4.2010a nakolik to tak finančně vyjde vyhodit ten tlumič před katalyzátorem?
-
17:50:27 9.4.2010Jestli nechceš nějaký extra burácení tak začni tím že vyhodíš tlumič před katem, pokud chceš větší peklo tak katalyzátor ven no a radica audio jezdí s rourou odpředudozadu
-
17:38:17 9.4.2010No tak to záleží kolik chceš investovat..Někdy stačí dobrej koncovek tlumič..Jinak turbo motor nemám,ale určitě musí byt něco na odpousteni tlaku turba..takže to v serii bovko nebo něco tomu podobný ma.Dulezity je ze Bailey a HKS atd maj výraznej sycivej zvuk když vypouští vzduch..A tobě šlo o zvuk ne?Jinak myslím ze čím víc toho z vyfuku vyndas tím víc zvysis jak hodnoty emisi tak i hodnoty db..;)
-
17:30:33 9.4.2010feki: no třeba u integrálky vyndání katalyzátoru prý dělá až 10 koní....jinak já myslel,,že něco na způsob BOV ventilu už v kupé seriově je....?!? Nebu řídící jednotka házet chybu, když se tam octne ten BOV od Bailey? Keilise jsme asi neslyšel,lol Ale zase nepotřebuju rachot jako z vykuchanýho výfuku, stačil by mi nějaký decentní zvuk, který bych slyšel trochu dovnitř.))
-
17:01:04 9.4.2010Tak abys to slyšel tak si dej od katu dozadu jen trubku a nech koncak..:) Jinak par koni navíc nevím kde vezmes..Ono to lip pojede,bude to víc rvat a zrat..Ale ze by to mělo vyšší dopad na stav stáda pod kapotou,mno nevím..Dej sportovní filtr,BOV třeba od Bailey a od katu po koncak to vyčisti a myslím ze už to uslysis..:) Slysel si někdy Kejlise ve meste?;) :)
-
16:45:08 9.4.2010ahoj, co jste udělali se seriovým potrubím a výfukem??? mám to strašně tichý a vždycky, když přijedu na křižovatku, tak mám strach, že mi to chcíplo jak je to tichý...slyším to tak od 5000 RPM a výš+odfukování turba. Napadá mě:
1)vyndat katalyzátor: což se mi jeví nejlepší nmožnost k získání pár koní navíc
2)koupit laděný výfuk: do toho se mi necche investovat moc
3)vyndat tlumič výfuku: ale to zas bude asi moc hlasitý a sousedi mě zabijí:))