ostřikovače

• von Raven
    jj ta u spolujezdce je kratsi, asi to fakt cuclo naky chrchel z nadobky :D
  • Elkar
    no s tou jehlou mi ani neříkej., tuhle jsem to dělal a jednu jsem v tom zlomil. tak říkám to je v prdeli, tak jí zkouším vytáhnout, nepodařilo se a zapadla dovnitř (jen do toho plasováho konce se vstřikama).

no a na funkčnost to nemělo vůbec vliv. teda mělo,... jsem to propichoval protože nefungovalo vůbec a až když mě tam ta jehla zapadla tak to začlo fungovat... :-D napadlo mě jestli to není tím že jedna hadička je vlastně delší než druhá ale tahle u spolujezdce by měla bejt právě asi kratší.
  • von Raven
    mozna nacuclo bordel z nadrzky, ta emulze nekdy tvori takove flustance dole a treba naky nacucla a trosinku priucpal trysku, prostouchej to jehlou
  • Elkar
    nevrtal jsem tam nic (i když ten filtr je podle mě kvalitně shnilej :-D) a před zimou to nedělalo. snad to ani nebudu řešit, mám v seznamu větší mouchy :-)
  • von Raven
    jedno, pokud jsi nekdy vrtal do pyloveho filtru pod tim plastem ostrikovacu tak je velka sance pri zavirani skripnout jednu z hadicek, na to se musi myslet jinak se priskrti nebo uplne skripne
  • Elkar
    na přední je jedno čerpadlo na oba stěrače nebo na každý zvlášť. stává se mi že pravej ostřikovač zapne se zpožděním třeba 5 sekund.