Pochromování

• Mavi

• Feki
    :) si se trefil zrovna..:)
  • Elkar
    Feki: no.. byl o špatněj příklad.
  • Feki
    Elkare teď to ctu,já myslel ze víčko nádrže v chromovyma odstínu ma coupe v sérii..:)
  • Feki
    Ilones: Ď:*
    a Elkare jde o to ze si předem stanicím priority koupě a pak až kupuju..Asi jako ty.Ale snít se musí furt..:) Jen jsem myslel ze s tím tady ma někdo zkušenosti a zajímala mě ta technologie, nejde jen o auto..
  • Aljaška
    Feki tak to teď neřeš, tři roky je moooc dlouhá doba. Za tři roky to může stát jiný peníze. Až to budeš chtít, dej vědět. Zeptám se ti:-)
  • Elkar
    Feki: taky mám dost dlouhej seznam a třeba pochromovaný víčko nádrže je až někde dole..
  • Feki
    Přesně tak,nedávno jsem Koukal ve Sparu na otevreny Peugeoty 207 1.6 a přišlo mi ze bych ten motor unesl v jedny ruce,navíc nic není vidět pod tou haldou plastu..:) A jen se na to ptám,nic nekupuju,mám před sebou tak 3 roky mechanicky prace si myslím než budu moct dělat takový blbustky..:) Proste mě zajímá ta technologie,v čem to spočívá,jak se to vlastně dela-pro laika a jestli se tím vůbec nejaký firmy zabivaji u nás..;)
  • Aljaška
    co chceš za informace?? Prostě je to fáákt drahý a proto když koukneš, nemá to každej vocas:-):-) JinakFeki chromování nch až nakonec, jako třešničku. Udělej vše co máš v plánu kolem.Ony ty dvě tři víčka takový terno neudělaj. Mám nalakovaný nádobky na destilku(do chladiče) pak na vodu do ostřikovačů, pár věcí nalakovanejch, svody omotaný černou páskou, víko ventilů vyleštěný, víko na svíčky lakovaný a stejně je to hnusný jak prdel.Čeká mě KURVA práce aby to vypadalo.Prooč nemá coupé Kryt jak maj nový TDI, by se hodil airbrush a bylo by:-) Ale já vím , coupé má prostě MOTOR, i ten bez turba:-)a to se neschovává:-)
  • Feki
    No o ty víčka mi šlo prave taky..:) Safra proč je všechno tak drahy..:) Vic informaci..Viiiiiiic...! :)
  • Aljaška
    Chromovat jde v dnešní době snad vše, včetně plastu. Technologie jsou už úplně jinde. Ovšem je to pálka jak sviňa. Mám pochromovaný ramínka stěračů-cena tuším 1800, mno dělala jsem pár drobností, ale fakt drobností-jako plastový víčko na vodu-chladič, pak na vodu na ostřikovače a vypadá to dobře. Ale cena je fáákt vysoká.
  • unholy
    jojo, pokovovat, tedy i pochromovat jdou i plasty. Dělá se to ve vakuu.
  • Jelo
    Dřív platilo : vezmi magnet a pokud tam drží - tak to jde.
    Teď už je vidět chromování plastu - ale tam už se to možná i jmenuje jinak.
  • bobi
    Ked som tu technologiu dobre pochopil, tak by malo stacit, aby bol material vodivy.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Taky by me to zajímalo...
  • Feki
    Zdravím.Vždycky mě zajímalo jak to je a vím ze je zde spousta techniku kteří by to mohli vědet..Zajímá mě,jake materiály se daji pochromovat(nemysleno sprej-chrom),kolik to stojí atd.Napadlo mě nechat udělat třeba kličky dveří zevnitř,nebo třeba vnitřky světel,jestli by to šlo..Plush také černý chrom..Jak se dá udělat černý chro
    .Nikde jsem na netu o tom nic nenašel..:( Ale hlavně mě zajímá obyc pochromovani,vše co o tom kdo ví..Diky