radu - prahy

• Fugasik
    Nech to odborníkoj....jinak každej nárazník je jinej....většinou do plniče a když to pěkně sedne tak se nebrousí....jinak takovou 1000...
  • Coupe
    Napiste mi prosim nekdo jak spravne postupovat pri nachystani spojleru na strikani. (napr: zakitovat, vybrousit papirem 100, nastrikat....) dik moc
  • Fugasik
    žádnou pěnu....radši tam foukni ještě 2 vrstvi lamina.....Já mám tak vyztuženej nárazník
  • Coupe20VT PLUS :-D
    můžeš je třeba taky vylít řídkým betonem... :-D to nedělej. já to dělám jenom u předního nárazníku. ale ten je plastovej. pěna tahne vlhko a pod ní to bude hnít...
  • Coupe
    A jak to prilepim tim na skla tak co kdyz nekde blbe najedu a prasknou mi nebo se s nema neco stane jak stim dolu? Asi to jenom tak nejde co? A jeste jedna otazka muzu , jak ty prahy nalepim a pridelam na auto ze spodu vyfoukat montazni penou do oken?
  • Fugasik
    Hele nic nepokazíš když to přilepíš normoš silikonem.....černým,octovím apod.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a kup k tomu i aktivátor a bude to tam na věky věků... mám takhle přilepené křidýlko, stříšku... a to že já mám málo styčných ploch proti tobě...
  • Simarik
    lepidlo na autoskla ! v každých autopotřebách,nejde to pak ale dolů :-)
  • Coupe
    Jeste prosim mohl by jste mi nekdo prosim napsal jakym lepidlem ( na ty okna) se to lepi? Poslete treba fotku. dik
  • Coupe73
    Nic ti neulítne. Snad to bude přilepené ne? Ten zobáček je prostě jen ukončení, aby to nějak vypadalo a pokud to už nejde popotáhnout zepředu tak budeš muse upravit no. Já když jsem dělal prahy F1, na mém minulém coupe, tak byl jeden práh o centimetr delší. Pacientov a pak jsem ladil a ladil.
    Nejlepší bude, když se i to povede potáhnout a když ne tak práci zdar.
    Doporučuju pak přilepit tou černou s*ačkou co se s ní lepí okna. Ta drží jak čert a nemusíš se bát, že ti to ulítne.
  • Coupe
    Jak brousit a kitovat? to je jako jasne ze cele ty prahy tak udelam ale u tech dveri bude skok. Protoze tak je takovy zobacek a ten tam bude do te doby nez ho odrezu ale pak mi muzou prahy uletet prece. jak jich podfoukne tak je nemam.
  • Coupe73
    brousit-kitovat, brousit-kitovat, brousit-kitovat. Pak jen brousit pod vodou, pěkně do hladka, plnič a zase do hladka, no a pak lak :-).
    Teď otázka, jak ti to sedí vepředu, třeba by to šlo celé ještě poposunout.
  • Coupe
    2
  • Coupe
    Porad te mi prosim jak to udelat at tam nema takovy skok. At mam na dverich vsude stejnou sparu. ten zobacek tam musi byt ze? jinak by mi mohly uletet. Klidne jsem dejte jak to mate vy.