Nejde levý blinkr - záhada

• Elkar
    jo tak.. já už se lek že je to někde úplně jinde
  • MINI
    no leze se k němu z boku palubky od řidiče, já ho mam ještě schovanej za krabičkama od alarmu takže sem ho hned neviděl, ale podle zvuku jsem ho nakonec našel :-)
  • Elkar
    v útrobách?
  • MINI
    tak relátko to nebylo, byl to přerušovač a docela mi trvalo než jsem ho našel (skovanej v útrobách palubky). Ale stačilo ho rozebrat a pročistit kontakty a je to OK
  • kisik
    je to relatko ,me nesly vystrazne,tak jsem sehnal rele ,ale na nem nesel zase blinkr,takze ted jezdim bez vystraznych :-/ .
  • Simarik
    1,8 i 20VT sem měl stejně
  • JardaITC
    řekl bych, že umístění těch relátek bude u všech modelů stejné, protože na 20Vt je to jako na obrázku.
  • Lutor
    klasika utřepavají se ty kontakty co jdou do toho relatka stačí ho rozdělat a propajet :-)
  • Jelo
    Tohle je myslím na 2.0 16V - nevím jestli je to na 1.8 stejný,ale bude to veeelmi podobný.
  • vevca
    presne jak pise JArda jde o to ze jedno rele ovlada oba blinkry stejne jak vystrazaky u techto relatek je problem treba v pripade ze to blika treba 3x 5x 8x apodobne a pak to prestane ale dela to jak u levyho tak u pravyho a pri vetsi zatezi cili vystrazaky to prtestane blikat u 2x treba kazdopadne rele vym,enit muzes ale je to v te patici ten problem takze nejak dobre to relatko naohybej ocisti ho treba smirglem a strikni kontaktol na ele i do te patice.
  • JardaITC
    ještě bych opravil Jela, protože relé je tam jenom jedno a ovládá blinkry vpravo i vlevo.
  • Gonzo
    mal som podobny problem este na starom coupe, bolo to rele. Obcas to fungovalo a obcas nie, ako sa mu chcelo, po vymene uz to bolo stabilne. (tiez pravy) Je tam ako pise Jelo.
  • Simarik
    taky se přiklánim k relé !
  • Elkar
    kontaktol pánové... celé auto na týden ponořit a pak odpadnou tyhle starosti :-)
  • vevca
    nene relatko ne ale svorkovnice ve ktery to rele drzi , vytahni ho a trochu pozohybej ty packy a strikni tam kontaktol ;)
  • MINI
    Tak novej poznatek...když sem bouchnul do toho bloku co jsou relátka a pojistky tak to začalo fungovat.....takže asi to relátko bude nemocný
  • Jelo
    Relátko blinkrů.Mám dojem že každá strana má svoje.Jsou v palubní desce-když otevřeš dveře,tak z boku.
  • Fugasik
    Já bych oprknul kostru....
  • Mertix
    taky mi to dělá, a ještě někomu určo:)taky pravej, a myslim, že to bude něco pod volantem u páček...
  • MINI
    chyba v nadpisu no :-) pravej blbne.
  • Majkl
    Tak pravej, nebo levej :-D tohle by sis měl ujasnit! Člověk by radil ohledně levýho a von by to nakonec byl ten pravej :D
    Jinak já bohužel nevím
  • MINI
    nějak mi přestal fungovat pravej blinkr. Doleva to bliká normálě, ale doprava to buď blikne tak 5x a konec nebo vůbec ne. Nevíte někdo na co bych se měl zaměřit...kde by mohl bejt problém???