Jj a zvuk vychází po celou dobu jejího vyslapnuti až do uplnyho pusteni spojkovyho pedálu...Fakt nevím..Neříkejte ze je to takova anomalie ze nikdo neví co by to mohlo byt..:(
No prave nic of turba slyšet nemůžeš poněvadž proste turbo nemám..:) Jemi to proste divny..A kdyby to někde salo falesnej vzduch tak to bude dělat porat a ne jen za studena ne?:( Fakt nevím dycky jsem chtěl zvuk BOVka ale když ho mám tak z toho nejsem moc nadsenej..:)
Ne já jsem na svůj totál vlnovec přišel, když jsem měnil ramena. Jinak slyším pískání od turba (nebo spíš syčení). Ale nasávání falešného vzduchu umí udělat pěknej rachot
Tak jsem dnes nahral konecne to piskani pri razeni..Upozornuji ze turbo nemam!!!Dela to kdyz je auto studeny hlavne,normalne samosrejme za studena to tolik nevytacim ale ted kuli tomu aby to bylo dobre slyset jsem to vytocil trochu..Proste po celej proces razeni-od vyslapnuti spojky az po jeji uplny pusteni to takle piska,nevi nekdo PLS CO TO MUZE BYT????????
Pavle taky ti to dělalo tohle?Ještě mě napadlo ze mám plech na svodech zvrchu kryli to nedělá on.Dnes to ještě prolezu.A zkusím nahrát i to pískání při řazení..
jn to je nekde od svodu po stredovy tlumic, musis pod auto. Muze to byt volnejsi sroub ve spoji, nebo vlnovec nebo nejaky plech kolem o ktery treba brni kabel lambdy, mi to delalo podobne a bylo to nekde tesne pred katem, lehl sem na zem vzal gumove kladivko a omlatil na co prisel a stejne nevyresil odkud to jde :) do tydne to prestalo :) ted to tak nejak podobne zachrci az zaskripe jenom jak se chcu rozjet na volnobeh
Chápu jen zvednout..:D
Jako nahoru s tím a co přesně?Jako nevím jestli je to normální mě to teda nepřijde hlavně když se to ato natočí tak už při startovani je slyšet takový to zavrzani..
dpc ani se na to video nemuzu koukat jak mi ten zvuk leze pod kuzi...BRRR jak kdyz nekdo skrabe na tabuli..Nevite co by tam mohlo takle p-covat?:( Lezl jsem kolem auta ale ten zvuk presne jako by se premistoval,nejde presne urcit zdroj..:(
Tady to je.jako neni to zadna kdovi jaka zavada ale me to proste s-re kdyz mi to treba na parkovisti pri parkovani takle vrze furt!:( jde to proste jako od kola spolujezdce vpredu nebo od motoru na tom miste..:(
psal jsi plechové řinčení, musíš poznat jestli ti to jde z palubky nebo z prostoru motoru, jestli z motoru tak jasný že to nebudu hledat v palubce! :-)
Feki: to mě dělalo taky, je to plast stropu v přihrádce, musíš zespodu sundat dvířka a pak s k tomu tvrdýmu plastu dostaneš, sundat a po celé vnitřní ploše vypodložit. Jestli je to ono poznáš že si nato zespodu poklepeš a nebo to bude něco jinýho? :-)
Nevím kam jsem to měl napsat tak třeba sem.Mám dotaz..Při rozjizdeni v vpředu na straně u spolujezdce něco rezonuje.To prvotní slapnuti na plyn a pouštění spojky doprovází takovej plechovek rincivej zvuk..Ale jen při pomalým rozjizdeni-větší rezonace.Při trochu větším protoceni motoru to nedělá jen v hodně nízkých tockach..Neví někdo co by ten otravnej zvuk mohlo dělat?
Vím, že u 16V je v motorovým prostoru, na straně spolujezdce, úplně vzadu, směrem ke kabině. Taky jsem tenkrát řešil. Teď mám 16VT ale stopro nevím jestli je tamtéž, natož 20VT, ale mrkni třeba to bude cca stejné.